simona-mikyskova-montovana-hala-cp-606-ceske-velenice-08

Montované haly jsou stále velmi populární

Komentáře: 0

Jestliže hledáme například skladové prostory pro naše výrobky nebo potřebujeme svůj podnikatelský záměr malinko rozšířit, jistě se nám bude hodit typ na to, jak rychle získat velký prostor nejen pro skladování materiálu.

Zdroj: simonamikyskova.cz

Montovaná hala – řešení pro každého

Nejen k uskladnění materiálu či zboží můžeme využít montované haly. Jejich využití je všestranné a výhody jsou určitě k zamyšlení. Pokud se rozmyslíme a montovanou halu si objednáme u odborné firmy, jistě máme již dopředu jasno, o jak velikou halu máme zájem. Také musíme vědět, kde ji budeme chtít postavit a jaké doplnění by měla mít. Je to rychlé a spolehlivé řešení pro ty, co nechtějí investovat tolik finančních prostředků do výstavby výrobních či skladových prostorů, ale i pro ty, které třeba tlačí čas. Realizace takové haly totiž nevyžaduje měsíce, jako je tomu u klasických zděných staveb, ale montovanou halu můžeme mít už za pár týdnů k používání.

Co vlastně představuje montovaná hal

Jde o kvalitní ocelovou konstrukci, která se vyznačuje vysokou pevností. Může mít různé rozměry a základem jsou kotvící čepy. Ty drží konstrukci pohromadě a jsou určeny k pevnému uchycení. Kostra je opláštěna vysoce pevnostní plachtou, která má izotermické vlastnosti a je nehořlavá. Navíc může být na přání zákazníka zhotovena v jakékoliv barvě a pokud si bude zákazník přát, je také v nabídkách těchto odborných firem i kvalitní potisk, který zaručuje reklamu firmy.

Zdroj: simonamikyskova.cz

Výhody

O některých výhodách jsme již psali v prvním odstavci. Jde zejména o rychlou realizaci, která mnohé investory přesvědčí o tom, že je velmi výhodné si takovou halu pořídit. Jako další výhodu těchto montovaných hal můžeme uvést daleko nižší cenu a to ve srovnání se zděnou stavbou. Také bychom měli zdůraznit, že pokud se rozhodneme pro tento typ haly, máme možnost zvolit si rozměr haly bez ohledu na to, zda – li ji budeme potřebovat v budoucnu rozšířit nebo zmenšit. Tyto haly jsou uzpůsobeny své realizaci tak, abychom je mohli přestavět. Její montáž je stejně jednoduchá jako demontáž. Přemístění haly na jiné místo tedy není problém. Stačí jen, aby haly měly rovný a stabilní podkladový základ, není tedy třeba vybetonovat základy.

K čemu všemu můžeme montované haly využít

Skladové nebo výrobní prostory jsou v tomhle směru jasné, ale k čemu bychom ještě mohli tyto objekty využít? Například v zemědělství. Teď v letním období jsou skoro všechna hospodářská zvířata venku na pastvě a je potřeba zařídit i jejich ustájení. V tomto případě jsou montované haly vhodnou alternativou. Dále je můžeme využít i pro uskladnění jejich krmiva. Také těžkou zemědělskou techniku je potřeba schovat například před nepříznivým počasím. Ocelové konstrukce se dá dobře využít i pro zastřešení jakéhokoliv sportovního areálu, hřiště, bazénu nebo jízdárny.

Co ještě můžeme dodat k montovaným halám?

Jsou tedy velmi výhodné a jejich životnost se odhaduje na 20 let pro opláštění a až 70 let pro ocelovou konstrukci. Jsou také prakticky bezúdržbové a nemusíme mít obavu ani z toho, že by nám do haly zateklo. Plášť je velmi odolný i před různými povětrnostními podmínkami, jakými jsou déšť, sníh nebo sluneční paprsky.

Nabídka nemovitostí

Nové články