dressing-room-1137941_1280

Průvodce výhodami šatních skříní

Komentáře: 0

Nákup perfektní šatní skříně může být skličující úkol, protože většina volně stojících skříní bývá buď nepříliš vhodná pro váš pokoj, nebo postrádá dostatek úložného prostoru pro všechno vaše oblečení, obuv, šperky a doplňky. Jednoduchý způsob, jak obejít tyto otázky, je zvolit vestavěné skříně nebo zvláštní vestavěné skříně, které jsou v podstatě integrované skříně přizpůsobené pro váš prostor.

Na rozdíl od volně stojících skříní lze vestavěné skříně postavit tak, aby se vešly do jakéhokoliv prostoru. Inteligentní volba pro řešení nepříjemně prázdných prostor je ta, že vestavěné skříně lze dokonce přizpůsobit tak, aby se vešly do rohů ve tvaru písmene L nebo byly navrženy kolem oken, aby se co nejlépe využil prostor ve vašem pokoji.

Tímto způsobem můžete využít výklenky a liché rohy, které obvykle zůstanou mimo pozornost, a propojit svůj šatník s existujícím rozložením místnosti.

Vestavěné skříně

U vestavěných šatních skříní je nejlepší věcí ta, že ​​jste součástí procesu návrhu. Můžete navrhnout šatní skříň, která je v souladu se zbytkem vašeho interiéru, pokud jde o povrchovou úpravu a styl.

Vyberte si materiál pro svůj šatník podle stylu vašeho interiéru. Můžete se rozhodnout pro elegantní akrylové povrchy s nerezovými úchyty, aby vyhovovaly současnému stylu interiérů. Pro tradiční či rustikální interiéry vyberte ořechové dřevo nebo jiný druh regenerovaného dřeva.

Vlastní konfigurace skříně

Další výhodou vámi sestavených šatních skříní je svoboda nastavení vnitřní konfigurace a přizpůsobení úložného příslušenství podle vašich osobních požadavků. Například pokud vaše kolekce oděvů sestává převážně z formálního oblečení, může být váš šatník navržen s větším prostorem pro závěsy, regály na kalhoty a odkládací boxy pro uložení příslušenství.

Pokud sdílíte prostor se svým partnerem, můžete navrhnout každou část šatní skříně tak, aby co nejlépe vyhovovala vašim individuálním potřebám. Výšku vnitřních polic můžete také umístit tak, aby byly v dosahu.

Osvětlení skříně

Osvětlení je jedním z faktorů, který je často přehlížen, pokud jde o design skříně. S volně stojícími skříněmi se často musíte spoléhat na externí světelné zdroje pro osvětlení, zejména pokud je zatažené ráno. Vestavěné šatní skříně však mohou být navrženy s integrovanými svítidly.

Rozhodněte se pro bodová světla v horní části šatní skříně a LED pásková světla pro vnitřní police. To může usnadnit hledání oblečení v hlubokých zásuvkách a policích, což ušetří spoustu času a energie.

Šatní skříň a prostor

Když jdete nakupovat šatní skříň, existuje několik problémů, na které můžete narazit. Bude výška volně stojícího šatníku dosahovat přímo pod váš strop? Bude to zabírat příliš mnoho místa ve vaší ložnici? Všechna tato dilemata neexistují, když se rozhodnete pro vestavěnou šatní skříň. Dostanete možnost přizpůsobit výšku a velikost podle rozměrů vašeho prostoru.

Volba vestavěné šatní skříně vám nabízí obrovskou flexibilitu, pokud jde o výběr barev, povrchových úprav a typů dveří. Abyste získali vysněnou šatní skříň, která vám poskytuje dostatek úložného prostoru na veškeré oblečení, obuv a doplňky, konzultujte vše vždy s pracovníkem zvolené prodejny.

Výhody skříní s posuvnými dveřmi

Šatní skříně s posuvnými dveřmi v podstatě zabraly průmysl šatních skříní. Posuvné dveře nabízejí řadu funkcí, které se v běžných skříních nenacházejí. A s nabídkou přizpůsobení skříně podle vlastních potřeb můžete opravdu udělat hodně s omezeným množstvím prostoru. Šatní skříně s posuvnými dveřmi vám mohou pomoci nejen snížit vizuální a fyzický nepořádek, ale poskytují i chytřejší způsob uspořádání omezených prostor.

Mnoho možností stylu

Šatní skříně s posuvnými dveřmi mají řadu stylů a možností přizpůsobení, které mohou být navrženy tak, aby co nejvíce využily vašich prostor. Můžete například přizpůsobit vzhled a dojem z vašeho šatníku téměř na jakoukoliv představitelnou barvu a povrch. Vyberte si z široké škály barev a povrchových úprav, z lakovaného skla, dekorativních zrcadel, barevného skla, zastíněného skla, částečně matných zrcadel, dřevěných zrn nebo dokonce z kombinace stylů, které vyhovují vašemu pokoji a vkusu.

Více aplikací

Šatní skříně s posuvnými dveřmi lze použít ve více oblastech, doma nebo v kanceláři. Šatní skříně s posuvnými dveřmi se zrcadlovými úpravami lze použít jako zrcadlo. Umístěte ji do své ložnice a nyní můžete mít také zrcadlo, před kterým můžete cvičit či tancovat v soukromí. Pro kanceláře můžete použít šatní skříň k uložení obvyklých kancelářských souborů a spotřebního materiálu.

Příslušenství k šatním skříním

Příslušenství k šatním skříním nabízí efektivní využití prostoru skříně, měkkého a tichého zavírání, senzorových světel ve skříních a praktických vnitřních skříňových systémů.

Sortiment skříňových doplňků je rozdělen do širokých kategorií. Doplňky do šatních skříní mohou obsahovat například posuvné vytahování kalhot, vytahovací police a zásuvky, výsuvný věšák, vytahovací koš na prádlo, vytahovací držák na boty, rohovou aplikaci, kování a páskové armatury, vnitřní osvětlení, háček na pásky, rozdělovač šatníku, držák na kalhoty a kravaty, stojany a kolejnicové vysouvání šatníku.

Nabídka nemovitostí

Nové články