thermometer-4294021_1280

Je vám vedro? Pořiďte si mobilní klimatizaci do bytu

Komentáře: 0

Zapnout v zimě topení a více se obléci je mnohem jednodušší v porovnání s marnou snahou ochladit se během tropických letních teplot. Moderní stavby často disponují zabudovanými klimatizačními systémy, ale obtížnější situace je ve starých bytech. Jak se tedy ochladit? Vyzkoušejte praktickou mobilní klimatizaci.

Praktická mobilní klimatizace

Přenosná mobilní klimatizace má skladné rozměry a snadno se s ní manipuluje. Její hlavní funkcí je odvod teplého vzduchu z místnosti. Oproti nejrůznějším vestavěným řešením má velmi snadnou instalaci. Stačí jen zapojit a už může nepřetržitě fungovat po takovou dobu, dokud bude potřeba. Často jde o řešení poslední záchrany při opravdu horkých letních dnech, kdy panují tropické teploty. Malá mobilní klimatizace do bytu se totiž dá snadno uklidit či přesunovat v rámci jednotlivých místností.

Vhodné do každého bytu

Vestavěné klimatizace často není možné nainstalovat do starších bytů a nejrůznějších historických prostor. Stavební řešení by v těchto případech bylo složité, a proto přichází na řadu mobilní klimatizace. Ta se hodí do každého bytu, na chatu a podobně. V závislosti na výkonnosti je možné najít na trhu nejrůznější typy klimatizací, které se liší i cenou, což bývá jedno z důležitých kritérií.

Některé modely jsou vhodné pro celoroční použití

Aby nebyla mobilní klimatizace jen sezónní záležitostí, mají lepší modely k dispozici i funkci topení a venkovního provozu. Jde však pouze o malé přitopení a plně nenahradí například přímotop. I tak se však může během chladných dní uplatnit například v koupelně. Některé klimatizace mohou být při chlazení umístěné i venku, takže nijak nekazí dojem v místnosti a pouze přivádí chladný vzduch. Pokud chcete tuto vlastnost u své klimatizace, vybírejte model s funkcí venkovního chlazení.

Nabídka nemovitostí

Nové články