garage-769792_1280

Garážová vrata: Jakou technologii zvolit, abyste byli spokojení?

Komentáře: 0

I zevnějšek rodinného domu si zaslouží modernizaci, přičemž zapomínat byste neměli ani na obydlí pro osobní automobil. Velice důležitou součástí takové garáže jsou bezpochyby garážová vrata. Pokud máte neustále stará dřevěná vrata, která musíte otevírat ručně, měli byste uvažovat na jejich obměnou. V následujících řádcích vám představíme varianty, jež se vám momentálně nabízejí.

Sekční garážová vrata

První možností jsou sekční garážová vrata, která se vyznačují perfektními tepelněizolačními vlastnostmi. Otevírají se svisle a elegantně se jednotlivé sekce zasouvají pod strop, čímž je zajištěn dostatečný prostor nejen v samotné garáži, ale také před ní. Vrata jsou vždy vyráběna na míru, proto se nemusíte bát, že nebudou sedět do zvoleného prostoru.

Rolovací garážová vrata

V případě, že nemáte pod stropem z jakékoliv důvodu dostatek místa, potom se vám nabízí rolovací garážová vrata. Svou konstrukcí nezabírají ani místo před garáží, přičemž se jednotlivé lamely navinou do hliníkové schránky umístěné nad stavebním otvorem.

Jak rolovací, tak i sekční garážová vrata mohou mít motorický pohon, a tím pádem nemusíte vystupovat ani z auta, abyste je otevřeli. Stačí zmáčknout tlačítko na dálkovém ovládání.

Posuvné a křídlové brány

Jestliže nemáte klasickou garáž, ale pouze přístřešek na zahradě, dopřejte si alespoň kvalitní vstupní bránu. Velké oblíbenosti se těší posuvné brány, které jsou ideální volbou tam, kde je nedostatek prostoru před vjezdem. Pokud nedáte dopustit na křídlové brány, nepřijdete také zkrátka. Opět obě varianty mohou být poháněny motorem, tedy ovládány dálkově.

Jestliže hledáte firmu, která se specializuje na dodávku a montáž garážových vrat, obraťte se na společnost BUBÍK VRATA. V jejím pestrém produktovém portfoliu najdete kromě jiného i pěkné venkovní rolety či praktické venkovní žaluzie.

Nabídka nemovitostí

Nové články