real-estate-3116341_1280

CINCINK je férový realitní portál nabízející komplexní služby

Komentáře: 0

Prodej nemovitosti, stejně jako i její koupě, je poměrně náročný proces skládající se z několika důležitých kroků. V současné době existuje spousta portálů, kde se dozvíte potřebné informace, ať už prodáváte rodinný dům, nebo kupujete byt. Bohužel, často musíte však přecházet ze stránky na stránku, abyste se dozvěděli všechno, co potřebujete. Komerční banka však usnadňuje nákup či prodej nemovitosti, neboť spustila svůj startup CINCINK, jenž je označován za nejkomplexnější realitní portál s inzercí zdarma.

CINCINK jakožto férový realitní portál má ve svém portfoliu pestrou škálu služeb. Jak prodávajícím, tak i kupujícím umožňuje vložit inzerci zcela zdarma, přičemž dané možnosti mohou využít dokonce i realitní kanceláře.

Komerční banka měla jeden hlavní cíl, a to vytvořit ucelenou webovou stránku, kde by našli uživatelé vše, na co si jen v souvislosti s realitním trhem vzpomenou. Inzerát zdarma je pochopitelně jedno z největších lákadel, neboť většina portálů má tuto službu zpoplatněnou. Dále jsou k dispozici právní služby i odborné poradenství. Postarají se o vás špičky ve svém oboru, takže se brzy můžete těšit na zacinkání klíčů od nového obydlí.

Co při prodeji bytu nesmíte zapomenout?

Předtím, než vůbec vložíte inzerát na nějaký realitní portál, je nezbytné nechat si odhadnout cenu nemovitosti, abyste věděli, za jakou cenu ji prodávat. Stačí odeslat potřebné dokumenty elektronicky přímo odhadcovi, který vám navrhne optimální cenu. Připraví vám analýzu, aniž by se musel osobně dostavit k danému objektu.

Grafika jednoznačně prodává, což platí i na realitním trhu. Určitě vás více zaujmou profesionální fotografie nemovitosti než ty vytvořené laikem. Prodej bytu by měl pokračovat pořízením profesionálních snímků a napsáním poutavého textu. Jestliže nevíte, co by se v takovém inzerátu mělo objevit, žádný problém, postarají se o to odborníci, již vědí, co přesně do textu zakomponovat.

Pomozte zájemcům získat také lepší představu o dispozicích dané nemovitosti a nechejte vytvořit 3D plánek. V případě, že prodáváte starší objekt, investujte do vizualizace interiéru, abyste budoucímu majiteli ukázali, jak je možné daný byt či dům proměnit.

CINCINK nabízí i služby pro kupujícího

Dostáváme se nyní na druhou stranu obchodní transakce, tedy do pozice kupujícího. Nechejte si udělat technickou inspekci nemovitosti, o kterou máte zájem, abyste si udělali reálnou představu o tom, jestli musíte vynaložit další peníze na důležité opravy. CINCINK vám zprostředkuje i úschovu peněz a pomůže vám s daněmi, jako je například daň z prodeje nemovitosti, respektive daň z nabytí nemovitosti. V minulosti ji platil prodávající, nicméně zákon se změnil, a nyní je to povinnost kupujícího.

Nabídka nemovitostí

Nové články