light-4297386_1280

Prosvětlete svůj obývací pokoj správnými světly

Komentáře: 0

Předtím, než se pustíte do výběru konkrétního osvětlení, si ujasněte, co všechno byste chtěli v obývacím pokoji osvětlit. Záleží i na tom, jak moc přirozeného světla do místnosti proniká, kam máte rozvedenou elektřinu a podobně. Zatímco někomu stačí jen jedno centrální světlo, jiný požaduje i stojací lampu vedle sedačky a podobně. V následujících řádcích vám prozradíme, jak postupovat při výběru osvětlení.

Při výběru osvětlení byste se neměli ohlížet pouze na design, mělo by vás zajímat mnohem více parametrů. Co v obývacím pokoji děláte? Čtěte si večer v křesle knihu? Věnujete se ručním pracím a potřebujete na práci vidět? Právě od toho se pak odvíjí výběr. Stačí do vyhledávače zadat „svítidla Praha“ a nabídne se vám několik různých variant.

Centrální stropní svítidlo je základ

V první řadě byste se měli zaměřit na závěsná svítidla. V každé místnosti by měl být alespoň jeden lustr, a to podle rozlohy a uspořádání. Pak připojíte k centrálnímu osvětlení ještě nějaké přídavné, jako jsou stolní či stojací lampy, nástěnná svítidla, bodovky a LED pásy.

Jestliže patříte mezi příznivce intimní a útulné atmosféry, investujte do třeba stojací lampy, u které si můžete nastavit různou intenzitu světla.

Vykouzlete příjemnou atmosféru

Jestliže máte komodu, případně sháníte i stolní lampy na pracovní stůl, noční stolky do ložnice a podobně, máte v nabídce celou řadu modelů. Ideální je sladit styl. Pokud máte cit pro design, máte vyhráno a určitě vyberete správně. Záleží pouze na vás, jak chcete osvětlit místnost.

Hledáte vhodného prodejce svítidel? V hlavním městě působí společnost RENDL LIGHT STUDIO, kde najdete provedení stropní, nástěnné, stolní, stojanové, ale i bodovky, stínidla a další doplňky. Pro velkoobchodní zákazníky má firma také otevřené dveře a nabízí jim atraktivní ceny.

Nabídka nemovitostí

Nové články