realtor-3261160_1280

Znáte nový realitní portál CINCINK?

Komentáře: 0

Prodat, koupit nebo pronajmout nemovitost je dnes díky možnostem internetu výrazně jednodušší. Jenže i zde panují rozdíly mezi jednotlivými stránkami a portály. Z toho důvodu vznikl i realitní portál CINCINK. Ten se však od podobných odlišuje svou komplexitou a nabídkou služeb. Sen o vašem novém bydlení se díky tomu může snadno proměnit v realitu. Detaily o portálu a jeho fungování najdete v tomto článku.

Objevte jedinečný a férový realitní portál

Jak už název napovídá, klade si férový realitní portál za cíl nabídnout lidem bezpečný svět na trhu s nemovitostmi. To v první řadě obnáší bezplatný prostor pro vkládání inzerátů a možnost sledovat nově přidané nabídky a dostávat na ně upozornění. Ovšem trh s nemovitostmi může být ošemetný a hodí se pomoc odborníků. Jejich služby také pohodlně objednáte na portálu CINCINK. Jde například o odhad ceny nemovitosti, právní služby, inspekci technického stavu či výpomoc s tvorbou inzerátu. Právě díky této komplexnosti jde o jedinečný portál přibližující realitní trh i běžným lidem.

V případě, že chcete prodat svůj byt či dům, hodí se vám inzerce zdarma. Tu mohou využít také makléři a realitní kanceláře pro další zviditelnění prodávaných nemovitostí. Pro kupující jsou připraveny další služby v podobě hypoteční kalkulačky a zařízení úvěru od partnera portálu, kterým je Komerční banka.

Koupě bytu bezpečně a bez starostí

Splnit si sen o vlastním bydlení je krásným životním okamžikem. Ovšem jen ve chvíli, kdy nic nepodceníte a přesně víte, co je potřeba prověřovat. Portál CINCINK vznikl právě za tímto účelem, aby koupě bytu byla jednodušší a hlavně bezpečnější. Z toho důvodu si můžete objednat právní služby pro kontrolu smlouvy či technickou inspekci stavu nemovitosti. Ta se obzvláště hodí v případě, kdy chcete kupovat starší nemovitost vyžadující opravy. V konečném kroku se využívá bankovní úschova peněz, což je jistota pro obě zúčastněné strany, že peníze budou převedeny prodejci ve správný okamžik.

Ideální místo pro prodej nemovitosti

Realitní portál CINCINK je perfektním místem pro prodej bytu. Všechno totiž vyřešíte na jednom místě krok za krokem. Nejdříve vás čeká příprava ceny, se kterou vám pomůže zkušený odhadce. Dále je potřeba připravit inzerát, který zaujme co nejvíce potenciálních zájemců. S tím pomohou doplňkové služby, jako jsou například nafocení bytu a vytvoření virtuální vizualizace či 3D plánku. I díky těmto maličkostem můžete byt či dům prodat rychleji a za lepší cenu. V případě, že se pustíte do prodeje na vlastní pěst bez asistence realitní kanceláře, je dobré objednat si také právní služby pro kontrolu smlouvy a všech administrativních záležitostí. Budete tak mít jistotu, že je vše zařízeno správně.

Nabídka nemovitostí

Nové články