curtains-1854110_1280 (1)

Moderní závěsy? Ovládané telefonem! A na míru!

Komentáře: 0

I závěsy mohou pozdvihnout váš interiér na zcela novou úroveň. Závěsy od DIAMOND DESIGN tedy určitě. A kdyby jen to!

Závěsy jsou jednoduchým způsobem, jak oživit interiér. Ale také mu dodat puncu luxusu a elegance. Vybírat můžete z finančně dostupných i luxusních látek, díky kterým si můžete interiér upravit podle vašich možností.

Jaké závěsy zvolit?

Ideálně takové, které budou ladit se zbytkem vašeho interiéru. A ze stejného materiálu, z jakého budete mít závěsy, si zároveň nechte ušít třeba dekorační polštářky na sedací soupravu. Pak bude dojem přímo dokonalý. A pokud si v tomto smyslu nevíte rady, neváhejte se obrátit na služby bytového designera, který vše sladí za vás.

Inspirujte se!

Internetové stránky DIAMOND DESIGN (zavesynamiru-dd.cz) přímo překypují fotografiemi vkusně zařízených interiérů, v nichž právě závěsy hrají hlavní roli. Závěsy na míru DIAMOND DESIGN všech barev, vzorů i materiálů. Zkušené šičky vám je ušijí ve vlastní dílně. Dle vašich přání a požadavků.

Proč zvolit právě DIAMOND DESIGN?

Z mnoha důvodů. V první řadě proto, že v bytě nebudete muset lézt po štaflích a měřit okna. Designer studia vás osobně navštíví, okna vám zaměří a především vám osobně odprezentuje vzorník látek. A budete-li mít zájem, doporučí vám i vhodnou barvu a vzor. Nic vám ovšem nebrání osobně navštívit showroom značky a vybírat po své ose.

Moderní šicí stroje i komponenty

Dalším důvodem, proč jsou v DIAMOND DESIGN v šití záclon jedničkou, jsou moderní střihací a šicí stroje a komponenty, jež profesionální šičky při své práci používají. Od obyčejných nití přes řasící pásky až po samotné látky předních evropských výrobců.

Moderní závěsy? Ovládané mobilem!

Studio ovšem nemyslí jen na závěsy jako takové, ale i jejich uchycení (do hliníkových kolejnic) a ovládání. Budete ochotni své nové závěsy ovládat ručně? Nebo spíše dáte přednost moderním technologiím? Vaše závěsy totiž může ovládat i telefon a tablet! Tomu se říká pokrok. Tak se mu nebraňte!

Nabídka nemovitostí

Nové články