kitchen-1640439_1280 (1)

I kuchyně se dají zařídit v minimalistickém stylu

Komentáře: 0

Pokud se pouštíte do kompletní rekonstrukce kuchyně, protože stávající vám nevyhovuje po designové stránce, pravděpodobně se rozhodujete mezi sériovou výrobou a výrobou na míru. Chcete mít unikátní kuchyň, která naplní vaše očekávání a splní i vysoké nároky? V takovém případě si ji nechejte navrhnout a zrealizovat od profesionální firmy, jež v daném segmentu působí dlouhá léta.

I menší kuchyně mohou mít šmrnc, pokud je navrhuje někdo s citem pro moderní design. Stejně tak je nezbytné při projektování myslet na rozložení jednotlivých zón, aby se vám v kuchyni pracovalo jedna radost.

Jak probíhá realizace kuchyně na míru?

Prvně je nezbytné zmapovat prostor, kde se má kuchyň nacházet, aby se mu jednotlivé prvky daly dokonale přizpůsobit. Při navrhování projektu jsou důležité informace o vývodu elektřiny, vody a také plynu. Poté se přistupuje k výběru materiálu, barev, spotřebičů a dalšího vybavení.

Jakmile odsouhlasíte návrh, pustí se společnost realizující nábytek na míru do práce. Po výrobě následuje montáž. Trvejte na tom, aby vám montáž provedla přímo firma, pak se s ní nebudete muset nijak trápit sami.

Kde se inspirovat?

Jestliže nemáte představu o tom, jak by měla nová kuchyň vypadat, nevadí, protože existuje na kuchyně fotogalerie, kde najdete celou řadu projektů. Patříte mezi příznivce minimalismu? Žádný problém, protože i v takovém duchu se může místnost nést. Čisté linie, světlé barvy, bez zbytečných doplňků a rušivých elementů.

V této oblasti působí společnost JN INTERIÉR, která se kromě kuchyní specializuje i na vestavěné skříně a jakýkoliv další nábytek vyráběný na míru. Používá vysoce kvalitní materiál, tudíž se nemusíte obávat krátké životnosti, ba naopak takový nábytek vám poslouží bezchybně několik dalších desítek let.

Nabídka nemovitostí

Nové články