Sky-01

Proč jsou větrací jednotky stále oblíbenější?

Komentáře: 0

Slyšeli jste někdy o tom, že existuje něco jako rekuperace? Pod tímto na první pohled krkolomným názvem se skrývá způsob zpětného získávání tepla. Souvisí především s větráním, přičemž hlavním úkolem jednotek je zajistit v interiéru čerstvý vzduch, aniž by došlo k výraznému ochlazení místnosti. V následujících řádcích vám představíme větrací jednotky, které se těší velké popularitě.

 

 

V tomto segmentu působí spousta společností, přičemž jednou z nich je Brink Climate Systems, která pracuje na inovativních řešeních větrání. Chcete si tedy zajistit zdravý, komfortní, ale přitom úsporný způsob větrání? Se splněním daného cíle vám pomohou větrací jednotky, jež momentálně přichází se značnými vylepšeními.

Větrací jednotky s perfektním vzduchovým výkonem

Jakousi novinkou na tuzemském trhu jsou rekuperační jednotka Flair 325 a Flair 400, přičemž oba modely se vyznačují perfektním vzduchovým výkonem, jednoduchou instalací a konektivitou. V podstatě nabízejí stejné funkce jako ostatní varianty z typové řady Flair, ale ještě navíc se pyšní plně automatickým bypassem a inteligentní ochranou proti zamrzání.

Zřejmě se ptáte, proč uvedené větrací jednotky zakoupit. Důvodů je opravdu spousta. Zařízení se dá propojit třeba se smartphonem, a tak k jeho nastavení budete mít jednodušší přístup. Stejně tak si vás podmaní komplexní možnosti ovládání a užitečný průvodce instalací či údržbou. Jestliže se bojíte, že se nedoplatíte elektřiny, jste na omylu, neboť větrací jednotka má opravdu nízkou spotřebu elektrické energie a tichý provoz.

Nová zelená úsporám

Investice se vám navíc může vrátit, protože jednotka Flair 325 je zaregistrovaná v programu Nová zelená úsporám. Získáte tak alespoň část investice na dotacích zpět, a tím pádem se zrychlí i návratnost investice. Zaujala vás rekuperace?

Nabídka nemovitostí

Nové články