piggy-bank-2889042_1280

Rychlá půjčka před výplatou pomůže každému

Komentáře: 0

Rozbila se vám náhle pračka, myčka nádobí či auto? Kde vzít prostředky na jejich opravu? Výplata by sice měla již každým dnem dorazit, ale peníze potřebujete nyní, a ne až za několik dní. Využijte rychlou půjčku, která vám spolehlivě pokryje výdaje v období bezprostředně před výplatou a pomůže vypořádat se s nenadálými okolnostmi. Vyberete-li správně, nebudete muset při včasném splacení vydávat žádné prostředky navíc a půjčku tak dostanete zcela zdarma. Půjčit si mohou i ti, kteří nevlastní účet v bance, v mnohých případech totiž peníze můžete získat přímo na ruku.

Vyřiďte vše prostřednictvím Vašeho mobilního telefonu

K tomu, abyste si mohli půjčit peníze, nemusíte vyplňovat složité formuláře a prokazovat účel půjčky. Na trhu se spotřebitelskými úvěry narazíte celou řadu půjček, v rámci kterých, můžete peníze obdržet již po zaslání jediné SMSky. SMS půjčka má splatnost obvykle do několika dní, maximálně 30, a peníze dostanete převodem na váš účet nebo si je můžete vyzvednout v hotovosti například v případě půjčky Zaplo v trafikách GECO. Pozitivem SMS půjčky je zejména možnost získat prostředky bez nutnosti dokládat vaše příjmy nebo prokazovat účel úvěru. Svým charakterem je tak tento způsob získávání financí ideální pro všechny, kteří nevystačí s měsíční výplatou a potřebují finanční prostředky rychle.

Na účet nebo na ruku?

V případě jednoduché SMS půjčky si obvykle můžete vybrat, zda si necháte peníze doručit převodem na váš bankovní účet nebo budete preferovat získání prostředků v hotovostiPůjčka na ruku vám umožní zaplatit ihned všechny nenadálé výdaje, a navíc u některých finančních produktů tohoto charakteru platí, že v případě rychlého splacení dostanete výraznou slevu na poplatcích za zprostředkování a vedení vašeho úvěru. Ať již si vyberete variantu výplaty na váš účet v bance nebo v hotovosti, vždy můžete počítat s:

  • bezkonkurenční rychlostí získání prostředků,
  • absencí prokazování příjmů,
  • dobou splatnosti až jeden měsíc,
  • jednoduchým zažádáním,
  • se získáním prostředků, i pokud jste vedeni v rejstříku dlužníků.

Předností nebankovních půjček na tuku je zejména rychlost

Vzhledem k tomu, že v případě rychlé půjčky získávají zájemci spíše nižší finanční částky, nepřistupuje většina poskytovatelů tohoto typu finančních produktů k prověřování přítomnosti zájemce v rejstříku dlužníků nevyžaduje prokazování příjmu. Díky tomu lze tento typ úvěru získat velice rychle. Někteří poskytovatelé se mohou pochlubit i tím, že již do 15 minut jsou schopni vám poslat peníze na účet. Půjčka před výplatou ihned na účet se tak stává velice snadným prostředkem, jak získat finance v momentě, kdy je opravdu potřebujete. Tento finanční produkt je tedy ideální k pokrytí nenadálých finančních výdajů právě období před výplatou, kdy sice již očekáváte příchod vašich peněz, ale s výdaji nemůžete dál čekat. Tento typ nebankovní půjčky tak mohou díky její jednoduchosti získat úplně všichni, včetně nezaměstnaných, matek na mateřské dovolené či cizinců bez trvalého pobytu v České republice.

Nabídka nemovitostí

Nové články