34156-joy-realizace-2

Dřevěná podlaha má přirozený vzhled a skvělé vlastnosti

Komentáře: 0

Mnoho z nás touží po kvalitním bydlení, které bude přesně odpovídat našim představám. Často si proto necháváme postavit dům, jehož dispozice budou vyhovovat všem členům rodiny. Nebo se pouštíme do rekonstrukce starších nemovitostí, které si přizpůsobujeme k obrazu svému. Ani v jednom z těchto případů se kromě mnoha dalších činností nevyhneme pokládce nové podlahy.

Jak vybrat tu pravou podlahu?

Dodavatelů podlah je jako máku. V jejich nabídkách najdeme jak ty z přírodních, tak i ze syntetických materiálů. A často si nejsme jisti, který typ bude ten pravý. V žádném případě bychom neměli dělat kompromisy; stejně jako design jsou důležité i vysoká kvalita a dlouhá životnost. Navíc je vhodné brát ohledy i na své zdraví a životní prostředí.

Dřevěné podlahy mají celou řadu kladů

Dřevěná podlaha je tradiční a léty prověřená. Dokáže dobře sloužit dlouhá desetiletí; důkazem jsou zachovalé původní dřevěné podlahy v mnoha secesních i prvorepublikových činžovních domech i na četných zámcích. Její velkou výhodou je možnost opakované renovace broušením a následným zakonzervováním povrchu. Navíc je dřevěná podlaha zcela ekologická, příjemná na dotek, skvěle se po ní chodí a ještě několik měsíců po položení nádherně voní.

Najdeme mezi dřevěnými podlahami tu pravou?

Na trhu jsou dostupné dřevěné podlahy dostupné v široké škále provedení. Můžeme si vybrat z různých druhů dřevin s odlišným barevným odstínem a kresbou. A zda je libo klasické či mozaikové parkety, prkna nebo třívrstvé dřevěné podlahy, také záleží jen na nás. A můžeme si být jisti, že bude dokonalou ozdobou moderně i klasicky pojatého interiéru. Třívrstvá dřevěná podlaha má navíc snadnou a rychlou pokládku. Skvělý výběr z více než stovky různých dřevěných podlah najdeme u firmy Barlinek.

Nabídka nemovitostí

Nové články