cupboard-4730589_1280

Máte doma málo místa? Pořiďte si vestavěnou skříň

Komentáře: 0

Vestavěná skříň sice dělá dojem, že je obrovská, nicméně ve skutečnosti se jedná o dost prostorově úsporné řešení. Nezabere vám žádné místo navíc, vlastně jen o trochu zkrátí celou místnost. Navíc vám pomůže využít prostor hezky od podlahy až ke stropu.

Vestavěné skříně jsou v posledních letech více oblíbené než kdy dříve. Staly se neodmyslitelnou součástí moderních interiérů, a jestli je doma ještě nemáte, je na čase o nich minimálně popřemýšlet.

Hodí se do každého prostoru

Lidé si je nejčastěji dávají do ložnic, dětských pokojů, na chodbu, do šatny, ale i do obývacího pokoje. Na velikosti místnosti vůbec nezáleží. Necháte-li si zhotovit vestavěné skříně na míru, nebude problém je napasovat i do menšího bytu. Tam budou obzvlášť užitečné. Na malé porci prostoru totiž nabídnou obrovské množství úložného místa.

Vnitřek vestavěné skříně se dá uzpůsobit dle vašich potřeb. Někdo upřednostní police, jiný zase tyče na zavěšení ramínek, další bude potřebovat šuplíky. Nejčastěji se setkáte s kombinací toho všeho. A pozor – vestavěná skříň nemusí sloužit jen pro skladování oblečení.

Velkým plusem jsou posuvné dveře

Moderní vestavěné skříně mají prakticky výhradně posuvné dveře. Je za tím opět úspora prostoru. Vedle skříně pak nepotřebujete nechávat spoustu místa na otevírání dveří. Posuvné dveře jsou navíc lepší pro lidi na vozíčku, ochrání vás před skřípnutím prstu do pantů a jsou poměrně tiché, nejde s nimi třískat.

Navrhněte si vlastní skříň

Už si představujete, jak by vypadala taková skříň u vás doma? Využijte online konfigurátor vestavěných skříní na webu Levne-skrine.cz. Můžete si jednoduše navrhnout svou vlastní skříň s potřebnými rozměry a rychle zjistit, kolik by vás taková skříň stála. Sami si vyberete nejen rozměry, ale také vnitřní uspořádání. Použitím konfigurátoru se nezavazujete ke koupi, tak neváhejte a zkuste to.

Nabídka nemovitostí

Nové články