20170324012139798

Venkovní rolety dnes neřeší jen stínění

Komentáře: 0

Stavba domu je náročná operace. Když už stojí tak, jak byste si ho představovali, je čas na detaily. Je nutné zaměřit se stínění. Ideálním řešením jsou venkovní rolety, které se postarají nejen o regulaci slunečního svitu.

Ženám záleží spíše na vzhledu interiéru, a proto si potrpí na látkové varianty stínění, závěsy i záclony. To však nestačí. Venkovní rolety zajistí mnohem více než zamezení slunečního svitu a úniku tepla z domu. Jsou designovým prvkem, obstarají soukromí, a dokonce ochrání váš domov před nezvanými hosty.

O účinnosti nelze pochybovat

Venkovní rolety jsou účinnější než klasické interiérové varianty. Dokážou odstínit nežádané světlo a zároveň zachytí většinu tepelného záření. Předokenní rolety je možné vyrobit na míru a ovládat je elektronicky. Díky tomu nepropásnete okamžik, kdy slunce nejvíce hřeje. Stačí zmáčknout knoflík a technologie se postará o vše potřebné.

Dokonalý design

Samozřejmě, že si pořizujeme předokenní rolety z praktického hlediska, ale na vzhledu také záleží. Venkovní clony mohou mít nespočet designů, barev a tvarů. Díky tomu sednou architektonickému kabátku každého domu.

Ušetřete jednou provždy

Vnitřní látkové clony jsou jistě elegantní, moderní a vkusné, ale ne zcela tak účinné jako venkovní rolety. Svědčí o tom i cena. Předokenní modely jsou dekoračním skvostem i ochráncem. Vydrží po dlouhá léta nedotčené. Skvěle odolávají povětrnostním podmínkám, větru, dešti i žhnoucímu slunci.

Bezpečnost především

Pokud si koupíte venkovní rolety, ochráníte se před zloději i zvědavými pohledy sousedů a kolemjdoucích. Na zabezpečený dům si nikdo netroufne a vy budete klidně spát.

Konečně se vyspíte

Další výhodou, ale ne však poslední, je omezení hluku zvenčí na minimum. To jistě oceníte v případě, že máte malé děti anebo se chcete vyspat po noční směně.

Sestavte si žaluzie v Labona.cz

Sestavte si u Labona.cz venkovní rolety na míru. Zajistí perfektní soukromí, termoregulaci a bezpečnost. Navíc bude váš dům vypadat skvěle. Navolte si vlastní rolety a uvidíte, že budete spokojení.

Nabídka nemovitostí

Nové články