1

Koupelnové koberečky, které rozzáří každou koupelnu

Komentáře: 0

Chcete zkrášlit koupelnu bez bourání a vrtání? Často stačí opravdu málo. Někdy i taková drobnost jako vyměnit koupelnovou předložku. Inspirujte se výběrem FAVI, kde takových stylových doplňků najdete celou řadu.

 

zdroj: vidaxl.cz

Pusťte si do koupelny přírodu

Dáváte přednost přírodním materiálům? Pak si pořiďte do koupelny pár dřevěných doplňků. Sáhněte po těch z odolných tropických dřevin, které vám budou v koupelně dělat parádu léta. Exotické dřeviny jsou totiž tvrdé a vysoce odolné vůči vlhkosti, díky tomu jsou ideální právě do koupelny. Pokud toužíte po něčem neokoukaném, pořiďte si koupelnovou předložku z voskovaného akáciového dřeva. Hodit se bude nejen před sprchový kout, ale třeba i do sauny. Snadná je i na údržbu, stačí ji jednou za čas omýt čistou horkou vodou nebo vymydlit šetrným antimykotickým přípravkem.

zdroj: emako.cz

Ideální do EKO domácnosti

Bambusové dřevo je nejen krásné na pohled, ale i ekologické. Bambus totiž narozdíl od tropických stromů roste jen pár let. Tahle vlastnost ho řadí mezi snadno obnovitelný materiál, který by neměl chybět v žádné „zelené“ domácnosti. Působí vaše koupelna studeně? Bambusové doplňky si poradí i s tím. Dlažbu v koupelně rázem zútulní bambusová předložka, které nechybí ani protiskluzové latexové polštářky. Pak už jen stačí napustit vanu plnou pěny a zapálit pár svíček, které z koupelny vykouzlí oázu klidu, kde se zrelaxujete i po tom nejnáročnějším dni.

zdroj: tatogroup.com

Obklopte se pozitivními kousky

Milých slov není nikdy dost. A hlavně během všedního rána. Pořiďte si proto do koupelny parťáka, který vám pokaždé krapet zvedne náladu. Bavlněný koupelnový kobereček skvěle saje vodu, může se prát v pračce a vnese vám trošku optimismu i do toho nejzamračenějšího pondělního rána.

zdroj: tchibo.cz

Vsaďte na klasiku

Šedá je nová černá a v interiéru s ní zaručeně nikdy nic nezkazíte. Bavlněný kobereček v odstínech šedi bude slušet každé koupelně, ať už ji máte zařízenou jakkoli. Pyšní se dekorativními detaily na lemu a jednoduchostí na údržbu. Navíc je protiskluzový a vhodný i na dlažbu s podlahovým topením.

zdroj: bonami.cz

Orientální designovka

Předložka s neokoukaným motivem ozvláštní každou fádní dlažbu a v koupelně se stane hlavním dekorativním prvkem. Je vyvedena v jemných pastelových barvách, snadno ji tak sladíte s dalšími doplňky. Navíc má antibakteriální vlastnosti a je opravdu krásná na pohled.

zdroj: houseland.cz

Plyšové pohodlí

Je pro vás pohodlí na prvním místě? Koupelnový koberec s vysokým vlasem nejen perfektně saje vodu (a ještě lépe schne), ale pro vaše nohy to bude po sprše to pravé ořechové. Tenhle kousek padne jako ulitý každé koupelně, nejvíce mu to sluší v kombinaci s odstíny šedé a bílé. Navíc je vysoce absorpční, protiskluzový a můžete ho hodit do pračky.

zdroj: lidl-shop.cz

 

Dopřejte si tropickou atmosféru

Rádi byste koupelnu ozdobili pár pokojovými rostlinami, ale nemáte okno?  Vneste si sem alespoň závan džungle těmi správnými doplňky. Předložka s listy monstery a palem bude slušet každé koupelně. Pyšní se protiskluzovými a rychleschnoucími vlastnostmi, a nevadí ji ani podlahové topení.

zdroj: tchibo.cz

Úsměv, prosím!

Je libo veselé a hravé motivy? Pořiďte si předložku s vtipným motivem, která vám zaručeně vykouzlí ráno úsměv na tváři. Tato je dokonce vyrobena z pěnové hmoty, takže se snadno přizpůsobí vašim nohám a je tak maximálně pohodlná. Díky protiskluzové spodní straně navíc na podlaze držet jak přibitá.

Nabídka nemovitostí

Nové články