carpet-1853203_1280

Plovoucí podlahu snadno složíte i rozložíte! Svépomocí! 

Komentáře: 0

Sháníte podlahu s příznivým poměrem ceny a kvality? Už nemusíte! Jednu bychom pro vás měli! Zvažte podlahu plovoucí!

Přednosti moderní plovoucí podlahy? Je jich hned několik. V čele je příznivá cena i zajímavé dekory vhodné prakticky do všech typů domácností i interiérů. Moderních i rustikálních. Tento typ podlahové krytiny navíc snadno položíte v paneláku, rodinném domě, veřejných prostorách i na chalupě.

Podlaha, která skutečně plave

Pojďme si trošku objasnit pojmy. Plovoucí podlaha je taková, jež na podkladu skutečně „plave“. Jinými slovy k němu není pevně připevněná. Z toho důvodu ji snadno složíte i rozložíte – zámkovým systémem podobně jako stavebnici. To je praktické při drobných opravách, ale také v případě, kdy podlahu chcete vyměnit za jinou.

Aby vás soused neslyšel

Z konstrukčního hlediska plovoucí podlahu tvoří čtyři vrstvy – podkladová, roznášecí, nášlapná a především zvukově izolační, pro kterou se tento druh podlahové krytiny stává vyhledávaným především v panelácích a jiných patrových domech. Nechcete-li, aby si sousedé v patře pod vámi stěžovali na vaše hlučné kroky, investujte právě do kvalitní plovoucí podlahy.

Jakou podlahu zvolit?

Záleží na vašich nárocích a rozpočtu. Na výběr v podstatě máte podlahu dřevěnou, laminátovou, z dýhy či linolea. Cenu obecně ovlivňuje kvalita zvoleného materiálu a síla jednotlivých lamel. Například na e-shopu eshop.superpodlaha.cz jsou k mání plovoucí podlahy v cenách od 236 do 1226 korun za m², a to v široké škále dekorů, které zaujmou i toho nejnáročnějšího zákazníka.

Oblíbené laminátové podlahy

Mezi uživateli se největší oblibě těší plovoucí podlahy laminátové. Jednak jsou ve srovnání s celodřevěnou podlahou méně náročnější na údržbu a k tomu jsou i cenově dostupnější. A rozeznat je přitom od podlah dřevěných je tvrdým oříškem i pro profesionála.

Podlaha na doživotí

Chcete-li svému interiéru dopřát opravdu luxusní plovoucí podlahu, doporučujeme podlahu Befag Dub Milano Rustic s spodní vrstvou z borovicové dýhy, střední vrstvy z borovice, nášlapné vrstvě z tvrdého dřeva ošetření buď třemi vrstvy oleje či laku tvrzeného UV zářením. Taková podlaha vám vydrží na doživotí!

Nabídka nemovitostí

Nové články