darts-102919_1280

Oslňte přátele s hospodskými hrami i doma

Komentáře: 0

I doma se dá zažít spousta zábavy. Až si pozvete přátele k vám domů nebo na zahradu, můžete se blýsknout parádními hospodskými hrami. Co si dnes zahrajete?

Dáme šipky

Patříte mezi fanoušky šipek a sledujete na televizních programech každý přenos těch nejlepších šipkařů? Nemusíte si dělat zrovna pestrobarevné účesy, abyste si vychutnali hru jako ti nejlepší hráči světa. Pořiďte si sadu pro domácí šipky nebo šipkový automat, a dejte si partičku!

Dáme góla

Až si spolu sednete, můžete si pustit třeba sestřih těch nejlepších fotbalových triků. No a potom by to chtělo trochu akce. I pod pergolou nebo v garáži si můžete střihnout fotbal. Stolní fotbálek je nesmrtelná hra. Když se do toho pořádně opřete, budou lítat banány! Už dopředu si vymyslete trest pro ty, co prohrají.

Dáme kulec

Taky už vám chybí kulečník? Jeho zmenšená verze se dá pořídit za pár korun, a přivezou vám ji až domů. Pokud ale máte možnost, pořiďte si originální velikost. Dopřejte si tu nejen tu lepší variantu, a zabavte se pořádnou hrou.

Dáme šprtec

Stolní hokej je další super hospodská hra, kterou si zahrajete i doma. Tak schválně, kdo dá nejdřív tomu druhému kotel? Pokud se vás sejde více, stanovte si, kdo bude dělat Zárubu. „Rachna kachna, to to letělo!“

Dáme karty

Nuda absolutně nemá šanci! Hrát o pár drobných po kapsách je velká legrace. Dáte si oko? Nebo raději starý poctivý mariáš?

Dáme macháčka

Chtělo by to trochu popojet? V tom případě nezapomeňte na macháčka. Budete potřebovat pouze dvě hrací kostky. Nejprve hodíte a ukryjete kostky pod dlaní, oznámíte jen výsledek. Když protihráč uvěří, musí hodit víc.

Hodí a zase výsledek zakryje. Oznámí výsledek. Věříte mu? Hra pokračuje až do té doby, kdy jeden z hráčů řekne, že nevěří. Ten, kdo házel, musí odkrýt výsledek. Kdo prohrál? Za trest si dá panáka!

I doma si užijete spoustu zábavy. Nezapomeňte na staré dobré hospodské hry.

Nabídka nemovitostí

Nové články