indoor-4148892_1280

Nakupujete na Möbelix? Máme pro vás kupón na 100 Kč

Komentáře: 0

Chcete nakoupit online výhodně a jednoduše nábytek, osvětlení, koberce nebo doplňky do domácnosti? Pak jste na správném místě! Möbelix je nejvýhodnější obchod s nábytkem. E-shop Möbelix.cz Vám umožní nakoupit vše snadno a pohodlně z pohodlí Vašeho domova. Navíc s Promokupónem můžete získat v e-shopu Möbelix slevu na Vaše nákupy.

Sortiment v Möbelix.cz s garancí

V sortimentu e-shopu Möbelix.cz naleznete nábytek do obývacího pokoje jako pohovky, křesla, konferenční stolky, obývací stěny. Do ložnice se Vám budou hodit postele, matrace, rošty, šatní skříně. Pokud zařizujete kuchyň – vybrat si můžete kuchyňské linky, skříňky, ale i spotřebiče. Nechybí ani nábytek do dětského pokoje nebo pracovny. Pokud se chystáte na vybavení koupelny, můžete zakoupit umyvadla, vany, sprchové kouty, či infrakabiny, baterie, WC doplňky. A chybět nesmí ani bytový textil, úložné prostory a organizéry, vše pro úklid i volný čas a sport, pro dům a dílnu, zahradní nábytek, chovatelské potřeby a v neposlední řadě zde můžete nakoupit také spotřebiče či elektroniku.

Slevové kódy Möbelix

Na Promokupón můžete využít Möbelix slevy, dopravu zdarma, sezónní slevy nebo při přihlášení k newsletteru můžete využít 100 Kč na nákup. Slevy se v rámci času mění, proto je dobré sledovat stránku Promokupón s konkrétní nabídkou aktuálních slev.

Jak kód využít?

Jakmile budete mít připravený nábytek v košíku, tak při vyplnění objednávky, konkrétně v druhém kroku najdete textové pole vlevo dole pod fakturačními údaji „Kód slevy / číslo poukázky“, kde vložíte váš slevový kupón a uplatníte.

Snadno a rychle k novému nábytku do kuchyně

Nákup nového nábytku je i kreativní záležitost. Nábytek volíme tak, aby nábytek byl vzhledově vhodný do Vašeho interiéru. Naplánujte si novou kuchyň online, bez stresu a s naším Möbelix plánovačem přímo z domu. Přesně podle Vašich individuálních potřeb. A další vybavení si můžete koupit třeba v e-shopu 4Home se slevou.

Nabídka nemovitostí

Nové články