plumber-2788329_1280

Instalatér Praha opraví toaletu i namontuje bojler

Komentáře: 0
Bohužel ne každý den může být pěkný a sem tam se přihodí nějaká ta nehoda v domácnosti. Ať už se jedná o rozbité umyvadlo, anebo o něco mnohem horšího, jako je havárie vody, bez odborné pomoci se rozhodně neobejdete.

Od pondělí do neděle

Jestliže bydlíte v našem hlavním městě, jistě vás potěší tip na profesionální firmu právě z této oblasti. Instalatér Praha Rastislav Žák společně se skupinou dalších odborníků vám své služby mohou nabídnout prakticky kdykoliv od pondělí do neděle. Nezáleží na tom, v jaké části Prahy se nacházíte, protože jejich pole působnosti sahá napříč celým městem.
Každý instalatér z této firmy má za sebou mnohaletou praxi v oboru, tudíž se nemusíte bát toho, že by vám domů dorazil někdo neznalý instalatérských prací. Naprostou samozřejmostí je individuální přístup k zákazníkům a snaha maximálně vyhovět jejich požadavkům. Při různých haváriích je velmi důležitý i čas, během něhož instalatér dorazí. V tomto se na pracovníky firmy můžete naprosto spolehnout, jelikož si jsou této skutečnosti velmi dobře vědomi a vše se snaží vyřešit co nejrychleji.

Čištění odpadů Praha

Na firmu se můžete obrátit s celou řadou různých požadavků. Jednou z nich je například čištění odpadů Praha, a to ať už se jedná o ucpaný odpad v koupelně, v kuchyni nebo na toaletě. Kromě běžných zákroků v domácnosti provádí firma i strojní čištění odpadů ležaté či svislé kanalizace. Dále se zaměřuje na běžné topenářské práce, jako je výměna radiátorů, případně opravy ventilů apod.
Instalatérské práce však můžete využít i při zapojování nových spotřebičů v domácnosti. Firma též zajistí výměnu a montáž vodoměrů, bojlerů, sifonů, baterií, ventilů a mnoho dalšího, na co si jen vzpomenete. Velkým pomocníkem vám může být i v případě rekonstrukce bytového jádra, kdy bývají zkušené ruce instalatéra k nezaplacení.

Nabídka nemovitostí

Nové články