n_5ecba6d70b150

Jak se dnes bydlí v Libni? Podívejte se na nové byty Praha 8

Komentáře: 0

Členitý terén Libně, skvělá dopravní dostupnost do centra, velké množství zeleně a perfektní občanská vybavenost dělají z Libně úžasné místo pro bydlení. Novostavba vilových bytů teď vznikla na ulici Střížkovská.

Libeň byla vždy považována za nejkrásnější pražské předměstí. Dříve ji tvořily zemědělské a vinařské statky, později se proměnila v dělnickou čtvrť s továrnami. Prošla mnoha změnami a dalšími prochází zrovna nyní. Důkazem je i novostavba Villa Střížkovská, která rozšiřuje možnosti bydlení v Libni tím nejkomfortnějším způsobem – formou zeleného bydlení.

Zelený výhled i zelené bydlení

Nové byty Praha 8 ve Villa Střížkovská nabízí úžasný výhled do zeleně i na Prahu. Součástí vily bude i společná svažitá relaxační zahrada za vilou. Byty mají prosklené balkony, zimní zahrady, ty v nejnižším podlaží dokonce předzahrádky. Užijete si tak pěstování vlastních bylinek, citrusů, či malou okrasnou, nebo dokonce užitkovou zahrádku.

Okolí, které motivuje k aktivnímu životnímu stylu

Vila nestojí mimo dění. Přestože 12 bytům, které se v ní nachází, nabídne klidné prostředí a soukromí, současně je v centru dění, pokud jde o kulturu, relaxaci i sport. Byty Libeň – to je velké množství parků i dětských hřišť. Jsou to sportoviště, blízká cyklostezka i vyhlídky na okolí. Tyto možnosti využijí lidé se zájmem o aktivní životní styl, sport, a samozřejmě rodiny s dětmi, či novopečené maminky.

Občanská vybavenost za 1

Stěží budete hledat lepší občanskou vybavenost než v Libni. Obchody, předškolní i školní zařízení, skvělá dopravní dostupnost ­– to vše je pro Libeň charakteristické. Zdravotní péči lze zajistit přímo v nemocnici Na Bulovce. Dostupná jsou divadla – Salesiánské divadlo i Divadlo pod Palmovkou. V Letňanech nechybí multikino a aquapark.

TIP: Prodej bytů ve Villa Střížkovská byl zahájen. Celkem jde o 12 bytů ve vile s dispozicí 2+kk, 3+kk a 4+kk. Je možné dokoupit i garážové stání.

Nabídka nemovitostí

Nové články