book-2020460_1280

Jak najít prodej bytu Praha 5?

Komentáře: 0

Najít bydlení v Praze je teď téměř nemožný úkol. Zájemců o život v Praze je spousta a nemovitostí málo. Developeři se snaží a přichází se stále novými a novými výstavbami, jenže luxusní nové byty v nich jsou často finančně nedostupné. Pokud vás zajímají spíš nemovitosti Praha 5 v nižších cenových hladinách, musíte se poohlížet po starších domech. Jenže kde je hledat?

Nejjednodušší je hledat na internetu. Nemusíte nikoho otravovat, posadíte se k počítači a projdete několik inzertních portálů. Možná na něco narazíte, možná ne. Pokud ano, čeká vás spousta starostí. Když se spojíte se soukromou osobou nabízející prodej domu Praha 5, budete společně muset řešit nemálo věcí. Smlouvu, převod peněz a mnohem více. Z tohoto hlediska je tedy mnohem výhodnější obrátit se na realitní kancelář. Ideálně na tu, která se přímo specializuje na danou část Prahy.

RE/MAX Anděl se zaměřuje na Prahu 5

Realitní kancelář Praha 5 je například RE/MAX Anděl. Přímo na jejich webových stránkách si můžete prohlédnout nabídku dostupných nemovitostí. Pokud žádnou odpovídající neobjevíte, určitě neváhejte a ozvěte se. Domluvíte si schůzku s kvalifikovaným makléřem, s nímž proberete své představy a on vám pomůže s hledáním.

Realitní makléř má také větší zkušenosti z realitního trhu, dokáže se ve věcech lépe orientovat, ví, jak se pohybují ceny, pozná dobře sepsanou kupní smlouvu. S makléřem za zády se vám tedy nestane, že by vás protistrana jakkoliv napálila či ošidila. Realitní kancelář může zajistit advokátní úschovu peněz při koupi vámi vybrané reality Praha 5.

Kolik stojí pomoc realitní kanceláře?

Realitní kancelář vám pomůže vypátrat velmi pěkné byty a domy na Praze 5 za odpovídající cenu. Klienti se často obávají, že zaplatí za koupi bytu Praha 5 a ještě něco extra realitce. U RE/MAX Anděl tomu tak není. Uváděné ceny za byty Praha 5 jsou konečné, realitní kanceláři nic nad rámec neplatíte. Provize a platby například za úschovu peněz u prověřených advokátů jsou již zahrnuty v ceně nabízené nemovitosti.

Nabídka nemovitostí

Nové články