factory-building-3337207_1280

Montované haly jsou variabilní a postavit je lze téměř okamžitě

Komentáře: 0

Otázku, jak rychle získat kvalitní a hlavně dostatečně velké zastřešené prostory, řeší celá řada firem, spolků i fyzických osob. Klasická pevná stavba není vždy ideálním řešením; má sice mnoho kladů, avšak mezi její hlavní nevýhody patří dlouhá doba realizace, která může trvat i několik let. Výstavba navíc obnáší zdlouhavé jednání s úřady, vysoké investice a často i nečekané průtahy dané přístupem dodavatelů materiálu a stavební firmy. Mnozí proto hledají alternativu, která jim umožní získat střechu nad hlavou v co nejkratší době a za rozumnou cenu. Východiskem jsou montované haly.

Proč právě montované haly?

Montované haly mají celou řadu výhod. Někdy je sice samozřejmě rozumnější pustit se do klasické výstavby, často ale převažují důvody jednoznačně mluvící právě pro montovanou halu. A zdaleka nejde jen o omezení vstupní investice. Montované haly lze velice rychle smontovat a následně opět demontovat, což v případě potřeby umožňuje poměrně snadné přemístění na jiné místo. Navíc jsou variabilní, prostor je možné kdykoli rozšířit, případně propojit s dalšími budovami či halami. Dalším výrazným kladem jsou nízké náklady na údržbu; montované haly vyžadují jen opravdu minimální péči. A možnosti jejich využití jsou takřka nepřeberné.

Kdo ocení montované haly?

Montované haly jsou oblíbené v celé řadě odvětví od průmyslu přes zemědělství až po dopravu a volnočasové aktivity. Využít je lze jako sklady, hangáry, sportovní i jezdecké haly. A také jako přístřešky, které chrání před deštěm chodníky spojující jednotlivé budovy nebo plní funkci altánů na venkovních plochách určených k pořádání nejrůznějších kulturních a společenských akcí.

Montované haly si lze nechat sestavit na klíč

Není nutné spokojit se s kompromisem. Montované haly na klíč přesně kopírují požadavky zákazníka. Jejich součástí navíc může být i umělé osvětlení, zateplovací systém, odvětrávání a další příslušenství.

Nabídka nemovitostí

Nové články