I dílenský nábytek se chlubí moderním vzhledem

Komentáře: 0

Dílenský nábytek představuje specifickou kategorii nábytkového průmyslu. Důraz je kladen především na funkčnost a technické parametry, ovšem nemělo by se zapomínat ani na ergonomii a design jako takový. Přestože dílenský nábytek poslouží zejména v provozovnách, jeho vzhled by neměl být odsouván na druhou kolej.

Chladný kov je symbolem nadčasovosti, přičemž v architektuře se používá stále častěji. Dílenský nábytek se vyrábí z kovového materiálu, jenž prodlužuje jeho životnost a zvyšuje odolnost.

Návrhy průmyslového nábytku podléhají přísným požadavkům

V průmyslovém segmentu je na design kladen nemalý důraz, ale nesmí se negativně odrážet na funkčnosti. Samozřejmostí je jakási logická jednota systému. Při navrhování je nezbytné zohlednit výšku lidského těla, výšku očí stojící postavy, výšku ramen, loktů i boků. Při navrhování tedy návrhář potřebuje mít znalosti z ergonomie a antropometrie, a potom vznikne dílenský nábytek, který bude uživatelům vyhovovat po všech stránkách.

Co by vám v dílně nemělo chybět?

Záleží především na tom, pro jaké účely má provozovna či dílna sloužit. Od toho se potom bude odvíjet i výběr jednotlivých prvků. Dílenský nábytek zahrnuje stoly a ponky, vozíky, skříně, dělící materiál do zásuvek, elektro příslušenství, NC program, elektroskříně, ergonomická pracoviště i ESD program.

Základním vybavením je rozhodně dílenský ponk, jenž by měl být vysoce stabilní. Vybrat si můžete, jestli má disponovat i úložným prostorem, například zásuvkami či skříňkami. U stolu vždy máte uvedeno, v jaké výšce je pracovní deska, abyste si odměřili, jestli je dostačující. Sehnat se dají i mobilní ponky vybavené kolečky, a tak je můžete přesouvat z místa na místo.

Dílenský nábytek vyrábí a prodává česká společnost POLAK CZ. Vyváží své produkty i do ostatních zemí Evropské unie.

Nabídka nemovitostí

Nové články