videobydleni

Flanelové povlečení nejen na zimu

Komentáře: 0

Flanelové povlečení je ušito ze 100% bavlny, která svou speciální úpravou získá jemný vlasový efekt. Hlavní výhodou flanelu je jeho příjemná hřejivost a měkkost.

 

Flanelové povlečení je díky své hřejivosti vhodné hlavně na chladné období. Pokud jste ale zimomřiví a rádi se večer zachumláte do ložního prádla, které vás zaručeně zahřeje, můžete ho používat po celý rok. Flanel má výbornou savost, dokáže izolovat teplo, přitom je dostatečně prodyšný a navíc je velmi příjemný na dotek.

Ideální i pro alergiky

Flanelové povlečení od české firmy Zdeněk Staněk díky své povrchové úpravě nevyžaduje žehlení, ale pokud máte třeba doma alergika, můžete jej lehce přežehlit. Navíc se dá vyprat i na 60 °C, takže z něj zaručeně odstraníte všechny bakterie a alergeny. Při praní nevyžaduje přílišnou péči, přesto jej doporučujeme prát z rubové strany a zapnuté. Použitá vysoká gramáž zaručí kvalitu povlečení.

Flanelové povlečení v libovolných rozměrech

Flanelové povlečení zakoupíte v klasických rozměrech, prodloužené délce, oblíbeném francouzském stylu i na dětskou postýlku. Můžete si jej nechat vyrobit v jakýchkoliv atypických rozměrech přímo na míru. Francouzské povlečení se šije z látky široké 150 cm a uprostřed je sešité tak, aby to nenarušovalo elegantní vzor. Můžete si zvolit zapínání na knoflíky i na zip, podle toho, co vám více vyhovuje.

Flanelový materiál hraje prim

Nestárnoucí flanelové povlečení i dnes neztrácí na své kráse. Materiálem je 100% bavlna, která je upravená speciálním pročesáváním, čímž je dosaženo mnohem vyšší měkkosti než u klasického bavlněného plátna. Z širokého výběru povlečení té nejvyšší kvality si vybere jistě každý. Nároční klienti ocení třeba osmidílné sady. Povlečení je dostupné v mnoha různých barvách, vzorech a motivech. Ložní prádlo od firmy Zdeněk Staněk zahrnuje více než 300 vzorů v jakýchkoliv velikostech.

Nezapomeňte na prostěradla

Všechno povlečení je vždy ušito pouze ze 100% bavlny. Můžete si rovnou zakoupit i kvalitní prostěradla z různých materiálů ve formě plachet nebo napínací. Firma disponuje vlastní pletárnou, a proto si zde můžete pořídit luxusní prostěradla s vysokou gramáží, včetně možnosti zhotovení atypických prostěradel na vysoké matrace. V nabídce nechybí ani prošívané přikrývky, komfortní polštáře, matracové chrániče, deky, koupelnový textil, utěrky, kapesníky a další doplňky.

Jaké barvy zvolit do ložnice

Pokud právě vybíráte barvy do ložnice a k nim volíte i pěkně sladěné povlečení, pečlivě vybírejte i odstíny. Béžová a hnědá působí hřejivě a útulně. Oranžová a žlutá vnese do ložnice energii. Pokud dáte přednost fialové, vytvoříte prostor pro meditaci a snadné usínání. Uklidňujícím dojmem působí i jemné odstíny modrých a zelených barev. Vzory na povlečení jsou unikátní a rozhodně je z čeho vybírat.

 

 

 

Nabídka nemovitostí

Nové články