spilberk-castle-4902615_1280

Přemýšlíte, jak prodat byt v Brně? Udělejte to přímým odkupem

Komentáře: 0

Prodej bytů Brno vzala do rukou společnost Endeka a každému, kdo chce prodat rychle a bez starostí, nabízí přímý odkup bytu za tržní cenu. Žádné jednání s realitními kancelářemi, ani čas zabitý desítkami prohlídek.

Zájem o brněnské nemovitosti je, přesto se prodej bytů Brno může táhnout. Nové byty v Brně konkurují těm starším, na prohlídku se vám ozvou desítky přímých zájemců i desítky realitních kanceláří. Ať již se pustíte do prodeje svépomocí, nebo věc svěříte realitní kanceláři, jde o věc zdlouhavou, která se potáhne týdny či dokonce měsíce. Existuje však i jednodušší a rychlejší způsob, jak nemovitost prodat. Společnost Endeka vykupuje brněnské byty přímo, za maximální tržní cenu v dané lokalitě a bez toho, abyste platili komukoliv jakoukoliv provizi.

Pouštíte se do prodeje bytu? Oslovte nejdříve firmu Endeka

Již do druhého dne po prohlídce se dozvíte tržní cenu své nemovitosti, za kterou od vás Endeka, pokud bude váš zájem trvat, byt odkoupí. Prodej je velice rychlý, výhodný díky ušetřené provizi realitní kanceláři a za maximální kupní cenu. Způsob, jak prodat byt v Brně se díky této možnosti zcela zásadně zjednodušil.

Prodej bytů Brno podle jasných pravidel

V jednání s Endeka vás nic nemile nepřekvapí. Celý proces prodeje je přehledný a rychlý. Jakmile se se společností domluvíte, dohodne se obhlídka nemovitosti a obratem se stanoví tržní cena. Pokud budete jako prodávající s cenou souhlasit, vypracuje se kupní smlouva. Do úschovy se uhradí kupní cena a podá se návrh na vklad do katastru. Jakmile dojde k povolení vkladu, uvolní se peníze z úschovy.

O firmě Endeka

Endeka je brněnský developer, který řeší základní lidskou potřebu – hezky bydlet. Nestaví nové byty, ale vykupujete starší, revitalizuje je a vytváří zrekonstruované bytové jednotky. Je tak partnerem pro ty, kdo chtějí prodat starší nemovitost, ale i pro ty, kteří hledají bydlení.

Nabídka nemovitostí

Nové články