laurastar-s-plus-ironing-system-basys-1

Se žehlicím systémem LAURASTAR není žehlení nudnou povinností

Komentáře: 0

Spousta moderních žen by vám řekla, že prádlo nežehlí. Vyndají ho ze sušičky a složí do skříně tak, jak je. Jistě, u většiny oblečení pro každodenní nošení to možné je, ale třeba u pánských košil nepochodíte. A nepamatujete si náhodou na moudra vaší babičky či maminky, že spodní prádlo se má přežehlit kvůli dezinfekci?

Žehličky z našeho světa rozhodně jen tak nevymizí. Možná by se v 21. století jen mohl změnit pohled na ně. Žehlení nemusí být nepříjemnou povinností, dokazují to například systémy švýcarské značky LAURASTAR.

zdroj: parnizehleni.cz

Mějte doma žehlicí systém, který využívají profesionálové

Žehlicí systém LAURASTAR je vhodný do domácnosti i pro profesionály. Výrobky značky používají módní salony, opravny oděvů i krejčovské dílny. Proč? Protože se snadno používají, dosáhnete s nimi výborných výsledků a také pomáhají odstraňovat bakterie.

Zničte bakterie suchou hygienickou párou

LAURASTAR využívá parní technologie. Je možné zakoupit samostatný parní generátor LAURASTAR, hygienickou páru ovšem využívají i žehlicí systémy. Jedná se o suchou hygienickou páru s ohřevem na 145 °C, která má schopnost eliminovat roztoče, viry, houby a bakterie – a to i ty, které odolávají praní při vyšších teplotách. Perete-li na 60 °C, všechny bakterie rozhodně nezabijete. Ani 90 °C nemusí být na některé dostatečné, zato pára funguje spolehlivě. Zabíjí až 99,999 % bakterií.

zdroj: parnizehleni.cz

Žehlete chytře a ekologicky

Žehlicí systémy a parní generátory jsou vybaveny celou řadou dalších zajímavých technologií. Například LAURASTAR LIFT XTRA nabízí aktivní 3D žehlicí plochu pro žehlení jedním pohybem, automatické nastavení teploty pro danou tkaninu, pulzní páru rozptylovanou do krátkých přerušovaných dávek.

K tomu všemu značka respektuje životní prostředí. Každý produkt vyrábí tak, aby dlouho vydržel a vy jste nemuseli brzy kupovat nový. Tím se dokonale vyvažuje i vyšší cena, připlatit si se v tomto případě vyplatí.

Nabídka nemovitostí

Nové články