realityno_clanky

Chcete prodat byt? Vyzkoušejte online aukci nemovitostí

Komentáře: 0

Pandemie virového onemocnění COVID-19 má obrovský dopad na všechny trhy, dokonce se dotkla i realitní oblasti. Společnosti začínají přemýšlet jinak, spousta firem přešla na práci z domova, některé podniky nabízí služby online, což se týká i mnohých realitních kanceláří. Prohlídky nemovitostí se provádí přes videoprohlídky, dokonce i některé další služby se přesunuly do online prostředí.

V první řadě vás asi napadá otázka, jestli se pustit do prodeje nemovitosti na vlastní pěst, nebo se obrátit na realitní kancelář. Právě druhá možnost je ideální volbou, přičemž důvodů je hned několik.

https://realityno.cz/

Proč se obrátit na realitní kancelář?

Jak prodat byt či dům ví teoreticky asi každý, ve skutečnosti se jedná o poměrně náročný proces, a to jak po časové, tak i administrativní stránce. Pokud si chcete celou práci usnadnit, přenechejte ji profesionálům. Pomůže vám:

  • najít vhodného kupce,
  • zajistit prohlídky nemovitosti,
  • se smlouvami,
  • kompletním servisem.

Na Realityno.cz navíc vaši nemovitost přednostně nabídnou prověřeným klientům s hotovostí, pohotovostním úvěrem nebo předschválenou hypotékou, což vám zaručí hladký prodej nemovitosti.

Jak fungují online aukce nemovitostí?

Zajímavou službou na Realityno.cz je aukce nemovitosti, prostřednictvím které můžete prodat svůj rodinný dům, byt, ale klidně i chatu. Všechno je navíc možné provézt z pohodlí domova, vše totiž probíhá online a zájemcům postačí chytrý mobilní telefon, tablet nebo počítač. Ovládání aukce je jednoduché, podmínky jsou jasně stanovené, systém příklepů intuitivní.

Jestliže chcete prodat nemovitost přes aukci, můžete získat velice zajímavé částky, někdy i mnohem vyšší, než jakých byste dosáhli klasickým prodejem. V aukci zájemci neustále přihazují, nakonec vyhrává nejvyšší nabídka. Vyhnete se tak neustálým prohlídkám, nemusíte hledat zájemce, najdou si vás, respektive vaši nemovitost, sami.

Všechno je naprosto legální a transparentní. Podpis rezervační smlouvy probíhá prostřednictvím textové zprávy SMS. Technologie se neustále zdokonalují, a to zejména v posledních měsících, kdy koronavirus ovlivňuje obchody, služby a všechny trhy.

Nabídka nemovitostí

Nové články