woman-422546_1280

Podle čeho se řídit při výběru zahradního bazénu

Komentáře: 0

K povinné výbavě moderního rodinného domku patří bez pochyby zahradní bazén. Pokud si jej pořídíte, vodních radovánek si můžete užívat i polovinu roku. Stačí si vše promyslet a nesáhnout hned po první lákavé nabídce.

Není bazén jako bazén

Když jsou dětičky malé, postačí jim nafukovací bazének, ale postupem času se jejich potřeby mění stejně jako nároky jejich rodičů. Nikdo neodolá letnímu osvěžení v soukromém koupališti! Plastové bazény představují vyšší investici, ale věřte, že se vám do posledního haléře vrátí! Někomu postačí model s metrovou hloubkou o průměru do 4 metrů, jiný neodolá mnohem vyšší hloubce a dostatečnému prostoru na plavání.

Nerozhodujte se ze dne na den

Mnoho lidí trápí nedostatek místa na zahradě, a proto se musí spokojit s menším modelem. Někdy bývá obtížné zvolit prosluněné místo, protože bazén ve stínu je skutečně od věci. Umístit domácí koupaliště pod košatý strom není také dvakrát chytré, voda bude stále znečištěná. Na přemýšlení je toho opravdu dost. Pakliže nemůžete najít ideální prostor, od padajícího listí a dalších nástrah vás zachrání zastřešení.

V hlavní roli materiál

Když už máte pro zahradní bazén vyhraněné místo a těšíte se na vodní radosti, musíte oslovit specializovanou firmu, která se výrobou bazénů zabývá. Jen bazén z kvalitního materiálu odolá žáru slunce, mrazu i nárazům. V tomto ohledu jsou nejlepší plastové bazény, protože vydrží krásné řadu let, poradí si s výkyvy počasí a snadno se s nimi manipuluje. Při výběru vás určitě osloví i bazény akce, protože každý rád ušetří. V případě bazénů to platí dvakrát, ceny jsou výrazně nižší a v mnoha případech lze počítat i s dopravou zdarma.

Pokud přemýšlíte o pořízení zahradního bazénu, podívejte se na web firmy BAZÉNY-VÝROBA, která se zabývá prodejem již 14 let. Zákazníci mohou využít zajímavých slevových akcí, jako je například velikonoční nabídka, díky níž příjemně ušetří!

Nabídka nemovitostí

Nové články