kitchen-3689918_1280

Barové židle pro salonek, hospodu a restauraci

Komentáře: 0

Hockery neboli vysoké barové židle jsou již léta známé jako neodmyslitelná součást hospod a restaurací. Díky svému jedinečnému vzhledu a vysoké funkčnosti jsou v domech a bytech stále oblíbenější. Tyto stoličky totiž jsou vynikající alternativou k tradičním židlím v kuchyni nebo obývacím pokoji. Hockery neboli vysoké barové židle jsou již léta známé jako neodmyslitelná součást hospod a restaurací. Díky svému jedinečnému vzhledu a vysoké funkčnosti jsou v domech a bytech stále oblíbenější. Tyto stoličky totiž mohou být vynikající alternativou k tradičním židlím v kuchyni nebo obývacím pokoji.

Hocker nebo barová židle?

Kolekce levných barových židlí VidaXL je perfektní pro osoby, které nemají v kuchyni obyčejný stůl, ale pouze barový pult. Hockery se od obyčejných barových židlí liší tím, že z pravidla mají opěradla. Toto způsobuje to, že jsou stejně pohodlné, jako obyčejné židle k jídelnímu stolu! Kolekce VidaXL zahrnuje různé stoličky a barové židle: s opěradly nebo bez, s opěrkami pod lokty nebo bez a v různých barvách. Pokud máte doma otevřený prostor, stávají se židle, které kupujete, také důležitou součásti vašeho obývacího pokoje nebo haly. Zvolte si styl, který se hodí k nábytku, který máte. VidaXL je perfektní místo pro vyhledání levných barových židlí, které budou dobře vypadat v každém interiéru. Široký výběr dostupných barev znamená, že každý může pro sebe najít vhodnou židli nebo hocker. Abyste se mohli plně radovat ze snídaně, oběda nebo večeře, nabízí VidaXL oferuje různé pohodlné hockery s opěradlem a/nebo loketními podpěrkami. Většina barových židlí je vybavená podpěrkami pro nohy, zajišťujícími větší pohodlí.

Kromě barových stoliček nebo židlí nabízí vidaXL také kompletní barové sestavy, zahrnující stolky a hockery. Veškeré diskuze o domácích barech mohou přivodit na mysl veliké lofty nebo prostorné obývací pokoje s kuchyňským koutem odděleným barem. Je známo, že industriální styl perfektně ladí s barovými židlemi. Na vidaXL jsou industriální hockery různého druhu. Typické pro tento styl je spojení ocele a dřeva nebo kůže. Kolekce vidaXL prezentují také skutečně neobvykle prvky. Viděli jste už barovou židlí z části asijského skútru?

zdroj: vidaxl.cz

Barové židle do obývacího pokoje

Móda spojování kuchyně s obývacím pokojem je stále nejlepší. Jedním z nejčastěji používaných řešení v takových interiérech jsou kuchyňské ostrůvky, které jsou dokonalým přechodem mezi kuchyní a odpočinkovou zónou. Ideálně je doplňují vysoké barové stoličky, které se hodí jak při denním jídle, tak při večerním posezení s přáteli.

U barových židlí do obývacího pokoje záleží na materiálu. V klasických a skandinávských kuchyních se skvěle vyjímají dřevěné hockery. V moderních a průmyslových kuchyních – kožené a kovové. Židle s prošívaným čalouněním jsou ideální pro módní glamour styl.

Hockery pro hospody a restaurace

Hockery, známé především z barů a restaurací, by měly v interiéru hrát nejen dekorativní, ale především funkční roli. V hospodách s omezeným prostorem zvolte jednoduché stoličky bez opěradla, které zabírají méně místa a lépe se umisťují kolem vysokých stolů.

Nabídka nemovitostí

Nové články