dětský pokoj

Zařizování dětského pokoje

Komentáře: 0

Chystáte se zařídit dětský pokoj nebo hledáte tipy, jak jej zmodernizovat? Pokud je vaše odpověď ano, pak jsme speciálně právě pro vás připravili článek s radami. Představíme si jednotlivé kousky nábytku, které by neměly chybět a jak je prakticky využít i do budoucna. 

dětský pokoj
Postel nemusí být jenom na spaní

Jejímu obměňování se v budoucnu nevyhnete, jelikož každé dítě jednou vyroste. Ta postel, kterou vyberete pro vaše malé zlatíčko, se po určitých letech nebude úplně zamlouvat studentovi. Pokud se s tímto faktem smíříte, otevřou se vám nové možnosti. Domečková postel 90×200 je ideální variantou, jak pro ty nejmenší, tak také pro první roky každého školáka. Její jedinečná a charakteristická stavba jistě vyhraje srdce vašeho dítka. Z postele se totiž stává i herna. Je to perfektní kombinace, přeci každý si chce hrát v komfortu postele!

Úložný prostor, nejen pro hračky

Oblečení se nejlépe schová do šatní skříně, která je dobrou volbou v každé místnosti. U malých dětí vám nedoporučujeme dveře se zrcadly, protože nenechavé ruce malých rošťáků zanechávají otisky. Jistě nechcete být otrokem leštění. Ze stejného důvodu se vyhněte i bílé barvě. Šatní skříň by se měla zachovat a ne se proměnit v umělecké dílo pár tahy pastelkami. Pro hračky se může pořídit box, který je pro ně přímo určený. My pro vás máme ale alternativu. Kombinované komody poslouží stejně, navíc se jich v budoucnu nemusíte zbavovat. Jejich účel se pozmění a místo hraček nahradí sešity či další oblečení. Na povrch se vystaví plyšáci, ale stejně tak knihy. TV stolky můžete pořídit také už teď. Že vám to zní divně? Ale to vůbec není! Stejně jako komody jsou pouze variantou úložného prostoru a v budoucích letech se na něj může postavit ona televizní obrazovka. Tomu se říká multifunkční a nadčasové přemýšlení!

Nabídka nemovitostí

Nové články