Lze získat konsolidaci bez zástavy nemovitosti a bez registru?

Lze získat konsolidaci bez zástavy nemovitosti a bez registru?

Komentáře: 0

Dostali jste se do dluhové pasti? Máte několik úvěrů, bankovní i nebankovní půjčky, kontokorent či nesplacené peníze na kreditní kartě? V takovém případě vám může výborně pomoci tzv. konsolidace.

Konsolidace není nic jiného než sloučení více úvěrů a půjček do jedné. Jedna instituce, která vám konsolidaci poskytne, splatí všechny vaše závazky vůči jiným institucím a vy pak splácíte peníze pouze jí.

Lze získat konsolidaci bez zástavy nemovitosti a bez registru?
Lze získat konsolidaci bez zástavy nemovitosti a bez registru?

V čem je konsolidace tak výhodná?

Existují dva důvody, proč veškeré své úvěry a závazky konsolidovat. Tím prvním je ušetření peněz. Pokud své dluhy konsolidujete, pravděpodobně dostanete jeden úvěr s výhodnějšími podmínkami. Možná získáte lepší úrok, možná si nastavíte splátky lépe, abyste neměli problémy se splácením, nebo prodloužíte dobu splácení. Kromě toho bývá součástí konsolidace také možnost půjčit si další peníze.

Druhou neopomenutelnou výhodou je snížení složitosti. Když musíte splácet různé úvěry u mnoha společností, znamená to spoustu starostí. Je třeba neustále myslet na všechna data splátek, snadno zapomenete, což s sebou nese další úroky z prodlení. U konsolidace máte jen jedno datum splátky.

Konsolidaci lze získat u banky i nebankovní společnosti

Konsolidaci úvěrů nabízí jak banky, tak nebankovní společnosti. U banky je pochopitelně složitější konsolidaci získat, nebankovní instituce mají benevolentnější podmínky. U nebankovních věřitelů lze poměrně bez problému získat konsolidace bez registru, tedy bez prověřování, zda jste zapsáni v nějakém registru dlužníků. Podobně je možné získání konsolidace bez zástavy nemovitosti.

A ještě jedna výhoda konsolidace na závěr. Nemusíte jednat se všemi institucemi, u nichž máte úvěry a dluhy. Nový věřitel, u nějž konsolidujete, vše vyřeší za vás, smlouvy vypoví místo vás. Starostí se zbavíte jedním mrknutím.

Nabídka nemovitostí

Nové články