Somfy ONE+

Chytrý systém Somfy: Sázka na úsporu a bezpečí

Komentáře: 0

Chytrá domácnost je v současné době hodně diskutovaným tématem. Není se čemu divit, jelikož právě její realizace vede k zefektivnění fungování rodinných domů, ale i bytů. Pokud uvažujete o chytrém systému, vyplatí se vsadit například na značku Somfy. Ta nabízí vysokou kvalitu, spousty důležitých komponentů a také pohodové ovládání se vším všudy. To ale určitě není všechno. My se v tomto článku zaměříme na hlavní důvody, proč se vyplatí takovýto moderní systém pořídit.

Somfy ONE+
zdroj: somfy.cz

Minimalizace nákladů domácnosti

Díky chytrému systému Somfy dokážete velmi jednoduchým způsobem ušetřit na spotřebě energie. Jak? Především díky synchronizaci ovládání vytápění, zastínění interiéru a také osvětlení. Jinými slovy, pouze v chytrém telefonu si přesně navolíte, jak spolu mají jednotlivé komponenty spolupracovat, a pak už jen budete sledovat, kolik ušetříte za vytápění. Rolety si pochopitelně můžete bez potíží sklopit dolů na dálku. Stejně tak je můžete otevřít, když potřebujete, aby se dostaly dovnitř sluneční paprsky. V létě takto zase ovládáte klimatizaci. Její provoz se bude odvíjet přímo od počasí, jež panuje venku.

 

Pohodlí jako nikdy předtím

Přijít do vyhřátého interiéru někde zvenčí v zimě nebo se ochladit ve správně klimatizovaném objektu by už dnes mělo patřit k jakýmsi základům komfortu každého z nás. Zvládnout to bez větších problémů jde. Chytrá domácnost se o to postará. Všechna nastavení si navíc pořešíte velmi jednoduchým způsobem sami.

 

Už se nemusíte bát zlodějů

Samozřejmostí je také napojení chytré domácnosti na bezpečnostní kamery a alarm.  Nejmodernější chytrá kamera dnes dokáže divy a bez potíží dokáže zachytit zloděje s velmi přesnou identifikací. Chytré alarmy Somfy dokážou rozpoznat třeba i vašeho psa. Nemusíte se tak bát, že vám bude každou chvíli alarm něco detekovat.

Nabídka nemovitostí

Nové články