08 GARAGE

Regály do garáže – aneb, aby se vám lépe pracovalo

Komentáře: 0

Zdá se, že jde o malou drobnost, kterou nepotřebujete, ale opak je pravdou. Do garáže budete každopádně za čas potřebovat posilu v rámci dalšího úložného prostoru. A jaký jiný druh úložného prostoru vám bude lépe vyhovovat, nežli regálový systém?

Regálový systém k uložení věcí

K tomu, abyste si pořídili regálový systém, nemusíte spěchat nikam daleko, protože je na celém trhu – ať už se podíváte do letáků, na internet nebo půjdete rovnou do hobby obchodů. Provedení a odolnost konstrukce se regál od regálu liší a někdy můžete narazit i na zajímavé typy. Každopádně vybírejte materiál u regálu podle toho, kde bude stát, a co bude nést.

Pokud máte v garáži věčně vlhko, pak se podívejte po pozinkovaném celokovovém regálu, který vydrží po dlouhou dobu. Plastové by vám zde sice taky vydržely, ale prakticky nic neunesou. A pak jsou tu ty dřevěné, které musíte hodně dobře ošetřovat, abyste nemuseli kupovat hned další. Dřevokazní škůdci a houby si rádi pošmakují na špatně ošetřeném dřevě! Proto se dřevěným regálům vyhněte úplně nebo je použijte jinde.

Bytelné provedení a možnost rozšíření

Kovové regály se dají i snadno rozšířit, takže v případě, kdy potřebujete postupně do garáže naskládat více kusů, pak stačí postupně skládat jeden za druhým a spojit je. Doporučuje se, abyste je ukotvili ke zdi, ale u mnohých to není třeba. Stačí víceméně do sebe komponenty dobře zacvaknout a zatížit podle rad výrobce. Zbytečně je nikdy nepřetěžujte.

Jak dostat regál domů?

Opravdu se mnozí lidé hrozí dopravy. Ale úplně zbytečně! Regál se prodává a dodává v rozloženém setu, který buď naložíte do svého auta, nebo vám jej doveze přepravní společnost. Čili, nic složitého. A pokud jste již někdy něco skládali, stačí vám vyndat komponenty z krabic a začít opatrně skládat. Hrany regálů jsou většinou ošetřeny, bohužel někdy se můžete setkat s kusy, o které se lehce pořežete. Takže s nimi manipulujte v rukavicích!

Nabídka nemovitostí

Nové články