Moving,Boxes,In,New,House.,Real,Estate,Concept.

Návod na rychlé a jednoduché stěhování

Komentáře: 0

Našli jste si byt či dům svých snů, podepsali jste veškeré smlouvy a nyní už zbývá pouze zabalit veškerý svůj majetek a přemístit jej do nového domova? Jestli nepatří balení a stěhování k vašim oblíbeným činnostem, poohlédněte se raději po někom, kdo to udělá za vás. Díky službám profesionálních stěhováků totiž ušetříte čas a budete přestěhováni rychle a jednoduše.

Kontaktujte stěhovací firmu a dohodněte se na průběhu celé akce

Nebaví vás třídit své věci a následně je balit do krabic, abyste je mohli o několik hodin později znovu vybalovat? Díky stěhovacím společnostem si tuto činnost můžete ušetřit. Stačí kontaktovat firmu specializující se na stěhování a společně se dohodnout na průběhu celého stěhování a dalších detailech. Stěhování Praha a okolí seženete snadno a za příznivé ceny,

Příprava na stěhování a stanovení částky

Zajímá vás, jak takové stěhování od profesionálů vlastně probíhá? Po domluvě vás přijde navštívit technik, který si prohlédne celý prostor i všechny věci, jež bude nutné přestěhovat. Kromě počtu věcí a jejich objemu bude technika zajímat také přítomnost výtahu a případné překážky při stěhování. Budete-li mít jakékoliv otázky, technik vám je rád zodpoví. Tato návštěva před samotným stěhováním slouží také k tomu, aby vám byla navržena suma, za kterou bude možné vaše věci přestěhovat.

Jak probíhá samotné stěhování?

Pokud budete s cenou souhlasit a domluvíte se se stěhovací společností na spolupráci, máte v tomto okamžiku víceméně hotovo. O vše se totiž od této chvíle postarají zaměstnanci stěhovací společnosti. Spotřebiče, nábytek, ale i veškeré další předměty opatrně zabalí, zajistí ochrannou fólií, a přepraví na sjednané místo. Pokud si nesjednáte stěhování na klíč, ale budete si chtít některé věci sami zabalit, je možné si zapůjčit krabice a další boxy, do nichž se vše pohodlně vejde. Při prohlídce před stěhováním vám totiž může technik sdělit optimální počet krabic či boxů, které budou potřeba a rovnou se s vámi domluvit na jejich zapůjčení.

Stěhovací servisy dbají na spokojenost svých zákazníků

Máte obavy z toho, že během stěhování dojde ke ztrátě či poškození vašeho majetku? Protože stěhovací servisy dbají na blaho a spokojenost svých zákazníků, po nastěhování projdete svůj byt či dům společně se zaměstnancem firmy a nebude-li něco zcela podle vašich představ, vše okamžitě vyřešíte na místě. Protože ale mají stěhovací firmy spolehlivý systém a s vaším majetkem budou zacházet opatrně, obavy z poškození či ztráty nejsou na místě.

Stěhování může být zábavné i snadné, když jej svěříte do péče někomu jinému. Užívejte si pohodlí, které vám stěhovací servis může poskytnout a nechte se rozmazlovat.

Nabídka nemovitostí

Nové články