tapety

Nejoblíbenější motivy fototapet do ložnice

Komentáře: 0

Fototapety jsou v současné době jednou z nejoblíbenějších nástěnných dekorací obývacích pokojů, dětských pokojů nebo ložnic. Právě v ložnicích dělají největší dojem a dodávají jim jedinečný charakter. Jaké fototapety jsou nejlepší do ložnice?

Romantické fototapety do ložnice – květiny a jemné vzory

Žádná jiná místnost v domě není tak jedinečná jako ložnice. Právě zde je nejdůležitější pohodlí a potěšení. Nemusíte myslet na hosty, kteří přicházejí, nebo na místo pro tisíce věcí, jako je tomu v kuchyni. Důležité je klima příznivě ovlivňující odpočinek a krásné sny. Fototapeta je ideální jako dekorace velké zdi, která nahradí všechny ostatní ozdoby, na kterých se jen zbytečně hromadí prach. Ale co si vybrat, když chceme vytvořit romantickou náladu?

Nádherné a navozující náladu fototapety do ložnice najdete mezi těmi s květinovými motivy. Nádherné snímky makrokvětin v pastelových odstínech dodají místnosti sladký a jemný nádech, díky němuž se budete cítit jako ve svém vlastním ráji. Světlé barvy vnesou do ložnice jemnost a jistě podpoří snění.

Pokud však hledáte něco vášnivějšího, vsaďte na fototapety ve výrazných barvách, s trochou červené nebo třeba černé? Všechny druhy abstrakcí, dynamické a podporující představivost, jsou vítány. Je však třeba pamatovat na to, že tyto vzory mohou mít zároveň stimulující účinek, který nemusí nutně vést k uklidnění. Jemná tma osvětlená světlem svíček si však jistě podmaní vaše smysly!

Moderní fototapety do ložnice, nejen do moderních interiérů

Pokud chcete mít jen módní, zajímavou a stylovou ložnici, vsaďte na motivy, které jsou v současné době nejoblíbenější, tedy lesy a hory – zejména ty v mlze, zahalené tajemstvím, mystické, a zvířata – vlky, jeleny nebo ptáky. Takové fototapety se skvěle osvědčí v ložnicích uspořádaných v boho nebo skandinávském stylu, kde vládne přirozenost a umění. Pokud však dáváte přednost něčemu vhodnějšímu k dekoru, můžete zvolit zajímavé geometrické tvary nebo jemný opakující se vzor v barvách odpovídajících například barvám povlečení nebo nábytku.

Stylové fototapety do ložnice – co hledat?

Zajímavým řešením, velmi dekorativním a velmi vkusným, jsou fototapety imitující jiné struktury, např. mramor, prkna, cihly či architektonický beton. Díky nim můžete proměnit charakter místnosti rychlým, snadným, a především mnohem finančně výhodnějším způsobem. S takovými fototapetami můžete vytvořit elegantní i velmi útulný interiér.

Mezi obrovským množstvím výrobků si jistě každý najde perfektní fototapetu pro svou ložnici.

Nabídka nemovitostí

Nové články