csm_Konfigurator-Haus-Farben-Produkte-Gestaltung_6682e95890

Jaké výhody s sebou přináší plechová krytina? Odolnost i elegance

Komentáře: 0

Plechovou krytinu najdeme jak na střechách průmyslových a historických objektů, tak na střechách rodinných domů. Proč tomu tak je, se pokusíme nalézt odpovědi níže. Jestliže mluvíme o plechové střeše, zajímavým a ověřeným materiálem je jistě hliník, na který bychom si tentokrát „posvítili“.

Univerzální řešení

Jednou z velmi podstatných výhod je možnost vyřešit najednou jak zdi, tak i střechu. Nemusíte plánovat, vymýšlet, shánět a realizovat dva druhy projektů, řemeslníků i materiálů, což vám ušetří peníze i čas. Co ještě vám přinese hliníková krytina?

Ať už se zrovna zajímáte o hliníkové fasády, či vás spíše zaujala plechová střecha, musíte vzít v potaz ohromnou odolnost moderně navrženého kovu. Ten si totiž při zachování velmi lehké hmotnosti drží bezkonkurenční odolnost proti živlům i mechanickému namáhání v podobě sněhu, větví a dalších předmětů.

Za zmínku stojí i jeho tepelněizolační vlastnosti, které oceníte jak v parném létě, tak i během chladné zimy. Najde-li si hliníková střecha místo nad vaší hlavou, nebudete muset následující desítky let nic řešit, protože se řadí mezi nejdéle fungující varianty na trhu.

Chybí vám inspirace?

Nejspíše vás zajímá, která hliníková střešní krytina vám poskytne nejlepší poměr ceny a kvality. Při výběru si dávejte pečlivý pozor, jelikož ne všechny produkty stojí za to. Zkušenějším z vás zajisté nemusíme představovat jednu z nejpopulárnějších společností pod názvem PREFA Aluminiumprodukte.

Její internetové stránky naleznete pod odkazem PREFA, přičemž vaši pozornost si zaslouží hlavně obsah pod ikonkou „Inspirace“. Otevřete si podkategorii „REFERENČNÍ OBJEKTY“ a prohlédněte si zajímavé fotografie z předchozích prací těchto profesionálů. Pěkným uměleckým dílem je třeba trojúhelníkový dům Štětín, jenž vsází na šikovnou kombinaci tmavě šedé a bílé barvy.

Nabídka nemovitostí

Nové články