Cozy,Loft,With,Dinning,Table,,Chairs,And,Metal,Storage,Racks

Industriální styl je robustní, ale stále velmi útulný

Komentáře: 0

Lidé si většinou představují industriální styl jako něco, co se hodí jen pro starého mládence. Ano, pro single muže je to rozhodně skvělý styl, ale rozhodně nejsou jediní, komu dobře sedí. Jedná se o rustikální, robustní a stále velmi domácký vzhled, kterého můžete dosáhnout v domě i bytě. Dnes se podíváme na to, jak můžete přinést industriální styl do jednotlivých pokojů svého domova.

Obývací pokoj

Industriální styl rozhodně není tak drsný, jak si možná myslíte. Z barev se většinou volí oranžová, rezavá nebo hnědá, které dokonale patří k přírodním materiálům i kovu. Navíc tento styl dáte dokonale ke kamenným, cihlovým nebo betonovým stěnám. Nezapomínejte ani na kovové doplňky, které dodají místnosti jedinečný vzhled.

Jídelna

Dřevěný stůl by měl být středobodem celé místnosti nebo zóny v obývacím pokoji (či kuchyni). Jídelní stoly s kovovými nohami a dřevěnou deskou jsou pro tento styl nejlepší. Nenechte se mýlit, protože i starý mládenec potřebuje jídelnu. Jakmile přijede rodina nebo pořádáte večeři pro přátele, bude se vám rozhodně hodit útulné místo pro stolování.

Pracovna

Industriální styl je skvěle hodí také do pracovny, kde bude podporovat vaši kreativitu. Nepřináší totiž žádné rušivé elementy. Nábytek ze dřeva a kovu vás rychle přenese do pracovního flow. Kromě pracovního stolu a pohodlné židle budete potřebovat ještě pár prvků, kterými dokonale zařídíte celou místnost pro pracovní koutek. Nezapomínejte na:

  • menší i větší stojací regály,
  • nástěnné regály,
  • úložné boxy,
  • kovové stojánky na psaní potřeby a další doplňky z kovu.

Osvětlení

Málokdo si uvědomuje, jak důležité je v domově světlo. Dobrou zprávou je, že na trhu dnes najdete obrovské množství industriálních osvětlení. Vybírat můžete kovové lustry nebo průmyslové lampy. Klíčový je černý kov nebo růžová měď. Přimíchat můžete trochu retro nebo skandinávského stylu, který vám přinese malé množství barev a teplého světla.

Nabídka nemovitostí

Nové články