2a144d2dd7deea341b4e5010bac7ac3f

Elektrický krb se stane chloubou vašeho obýváku. Jaký typ působí nejlépe?

Komentáře: 0

Oheň už tisíce a tisíce let láká zvědavé pohledy všech přihlížejících. Kouzelný tanec barevných plamenů dokáže uklidnit mysl a dopřát nám tolik důležitý relax. Přesně proto téměř každý majitel rodinného domu sní o vlastním krbu. Co si počít v situaci, kdy nemáte komín a nechcete se stresovat s jeho budováním?

Přichází elektrická varianta

Pokud u vás doma nepřipadá klasický oheň v úvahu, je na čase zaměřit se na elektrické krby. Ty totiž naprosto věrně napodobí tanec barevných plamenů, ale neprodukují kouř a chlubí se stoprocentní bezpečností. Zároveň nebudete muset neustále shánět dřevo a uklízet popel.

Moderní elektrické krby vám samozřejmě nabídnou i vytápění, stejně jako několik barev plamene, různé rychlosti „hoření“, dálkové ovládání či třeba časovač. Základem funkce jsou úsporná LED světla, díky nimž elektrické krby na stěnu vyžadují naprosté minimum energie.

Sháníte-li elektrický krb na stěnu, nenechte si ujít produkty od známého dodavatele AFLAMO. Ten se chlubí pestrým výběrem různých variant i elegantních stylů. Větší inspiraci získáte pod odkazem – nástěnný elektrický krb.

Rustikální i moderní

Elektrický krb na zeď 3D, elektrické krby volně stojící i elektrický krb se zvukem přichází v celé řadě designů, z nichž si vybere vážně každý jedinec. Někdo ocení prostorově výrazné retro provedení, zatímco jiný si oblíbí spíše nenápadnou skleněnou desku bez jakýchkoliv rušivých elementů. Navštívíte-li internetové stránky pod vloženými odkazy, nebudete se stačit divit, kolik možností máte.

Nemusíte se bát složité instalace v rukou profesionálních řemeslníků, protože celý proces zvládnete snadno sami s pomocí běžného nářadí. Za pouhých několik tisíc korun si splníte svůj sen a budete moci dennodenně sledovat plápolající plameny.

Nabídka nemovitostí

Nové články