vymena_4 (5)

Proč si pořídit nové bytové dveře?

Komentáře: 0

Bytové dveře už v dnešní době nejsou takové, jako bývaly pár let zpátky. Natož pokud máte starší nemovitost, která už pamatuje opravdu hodně. Takové dveře už nemůžou mít stoprocentní funkčnost, ani vás neochrání před vloupáním. Dnes už je tak standardem mít bytové bezpečnostní dveře.

Bezpečí díky bytovým bezpečnostním dveřím

V bytovém domě se k vám nezvaná návštěvník může dostat jen v případě, že překoná vaše bytové dveře. Nebo přes balkon, ale to už by musel být opravdu akrobat. Proto je dobré myslet na správné zabezpečení. A o to se postarají bezpečnostní dveře do bytu.

Díky certifikované bezpečnostní třídě 3 ochrání vás i vaši domácnost. Bez problému si poradí se snahou o vyvrtání zámku nebo mechanické poškození pomocí páčidla, vrtačky nebo šroubováku. Zároveň není možné je jen tak vysadit z pantů.

Překonat je běžnými nástroji, se kterými chodí zloději po domech, je tak v podstatě nemožné.

Úspora za energie

Bytové bezpečnostní dveře se ale nepostarají jen o váš klidný spánek. Ulehčí život také vaší peněžence. Mají totiž skvělé tepelně-izolační vlastnosti, díky nimž vám v zimě nebude unikat teplo z bytu. Ušetříte tak peníze na vytápění.

Je ale potřeba myslet na to, že není dobré montovat nové bezpečnostní dveře do stávající zárubně. Pokud už se rozhodnete vyměnit staré bytové dveře za nové, musíte spolu s nimi vyměnit i zárubně. Jinak nebudou stoprocentně těsnit.

Dobrý dodavatel se o vše postará

Celý proces s výměnou starých dveří za dveře bezpečnostní si můžete výrazně usnadnit, pokud zvolíte dobrého dodavatele. Ten vám pomůže s návrhem na míru, výběrem ideálního dekoru i typu dveří.

Proškolení montážníci vám pak dveře vymění, odvezou vzniklý odpad a postarají se také o následný úklid. Pokud si tedy chcete ušetřit spoustu starostí, obraťte se na stálicí na českém trhu –⁠ společnost HT dveře.

Nabídka nemovitostí

Nové články