OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kvalitní eurookna a dveře na míru

Komentáře: 0

Od roku 1997 přináší společnost Eurookna a dveře Miloš Barvínek prvotřídní dřevěná eurookna a dveře, které propojují nejen vynikající kvalitu a moderní design, ale také ohleduplnost k životnímu prostředí. Srdcem společnosti je závazek k výrobě produktů, které nejen splňují nejpřísnější standardy kvality, ale také zajišťují úsporu energie a vytvářejí estetické prostředí.

Krása dřeva pro vaši pohodu

Dřevěná eurookna a dveře přinášejí do vašeho domova neopakovatelnou harmonii dřeva, kvality a designu. Dřevěný materiál umožňuje dosáhnout nejen vizuální elegance, ale také skvělých tepelně-izolačních vlastností, což přináší úsporu energie a komfort ve vašem domově.

Výhody na první pohled:

Tepelná Izolace: Eurookna a dveře vynikají nejen svým designem, ale také schopností udržovat teplo uvnitř vašeho domova. To vám pomáhá nejen snižovat náklady na energii, ale také se starat o životní prostředí.

Nezaměnitelný estetický vzhled: Dřevo je synonymem pro krásu a přírodní eleganci. Každý detail výrobků nese podpis řemeslného umění, které vytváří harmonii mezi designem a funkčností.

Ochrana planety: Zvolením dřevěných oken a dveří podporujete udržitelný přístup k výrobě a snižujete svůj ekologický otisk. Dřevo je obnovitelným zdrojem a jeho použití má pozitivní dopad na naši planetu.

Trvalá hodnota: Dřevěná eurookna a dveře jsou investicí do dlouhodobé kvality. Dřevěný materiál má vysokou odolnost a správně udržované produkty zůstávají krásné a funkční po mnoho let.

Vchodové dveře pro váš pocit bezpečí

Vyberte si specialisty ve výrobě vchodových dveří, kteří chápou, že vstupní dveře nejsou pouze průchodem do domova, ale jsou také výrazným prvkem jeho designu a bezpečnosti. Nejde jen o jejich krásný vzhled, ale také o jejich funkci. Dřevo, jako dokonalý materiál, spolu s moderními technologiemi, které v jejich dílně používají, vytváří vchodové dveře, které nejen krásně ladí s vaším domovem, ale také zajišťují vynikající izolaci proti hluku a teplu. Při výrobě používají osvědčené dřeviny, jako je smrk, meranti, dub nebo modřín. Můžete si také vybrat různé prvky pro zdobení a dekor, včetně moderních nerezových prvků, které dodají vašim dveřím jedinečný vzhled.

Odborníci z firmy vám rádi poradí s výběrem nejvhodnějšího materiálu pro vaše potřeby, navrhnou pro vás optimální řešení a pomohou s výběrem vhodného dekoru a dveřního kování. Dřevěné dveře vám následně vyrobí na míru a zajistí také profesionální montáž, abyste měli jistotu, že vaše nové dřevěné vchodové dveře budou správně a bezpečně nainstalovány.

Špičková řada dřevěných eurooken pro energetickou úsporu

Špičková řada dřevěných eurooken typu IV 88 představuje vrchol nabídky a ztělesňuje dlouholetou zkušenost a odhodlání k neustálému inovování firmy. Důraz byl kladen na robustnost a trvanlivost konstrukce, což umožňuje zvýšenou šířku profilu, rámu i křídla na 88 mm. Dřevěná okna obsahují izolační trojsklo s vynikajícími vlastnostmi, jehož součinitel tepelného prostupu Ug= 0,6 přispívá k energetické účinnosti vašeho domova. Díky zaobleným hranám a sešikmení venkovního rámu a dalším prvkům systému SOFTLINE vynikají nejen svými technickými parametry, ale také estetickým provedením. Okapnice SPREE je navržena tak, aby zlepšila nejen funkčnost, ale i vzhled oken. Odvětrávání prostoru mezi rámem a křídlem, spolu s odolností proti kondenzaci, představuje jen malou část toho, co tato okna dokážou.

Zvolte kvalitu a eleganci pro váš krásný domov

Značka Barvínek představuje více než jen výrobce oken a dveří. Bude vaším partnerem na cestě k vytvoření domova, který odráží vaši osobnost a životní styl. Díky kombinaci zkušeností, vášně pro detail a moderních technologií vytváří produkty, které přenesou vaši vizi do reality včetně kompletního servisu od začátku až do konce.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nabídka nemovitostí

Nové články