Prodej rodinného domu, Varnsdorf, Erbenova, 320 m2

Erbenova, Varnsdorf

4 400 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 969 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Varnsdorfu

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Naše společnost Vám v exkluzivním zastoupení nabízí prodej rodinného domu v centru města Varnsdorf. Tato nemovitost se nachází v centru obce, s velkou zahradou a v klidné části, která je obklopena zelení.
Nemovitost je vedena jako rodinný dům, ale nyní se využívá jako nájemní dům se čtyřmi bytovými jednotkami, které jsou obsazeny. Nemovitost prošla a neustále prochází částečnou rekonstrukcí podlah, koupelen, elektřiny, topení atd.
Vytápění je řešeno plynovým kotlem pro celý dům, kanalizace je řešena septikem a voda je napojena z městského řádu. Nemovitost je částečně zděná a částečně dřevěná. Na prostorné zahradě nemovitosti je zhotoveno jezírko, skleník, část zahrady je přizpůsobena pro chov domácích zvířat. Tuto nemovitost Vám doporučujeme z důvodu lokality a ceny. Financování Vám rádi zdarma zajistíme.

Parametry domu

Cena
4 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 1. 2024
Adresa
Erbenova, Varnsdorf
ID
04830
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
320 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
1341 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 260 lidí

Prodejce

Tomáš Jakoubek

Tomáš Jakoubek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Varnsdorfu?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu