Pronájem pozemku pro komerční výstavbu, Brno, Vídeňská, 8500 m2

Vídeňská, Brno, okres brno-město

Cena na vyžádání /za metr čtvereční / měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Brně

Informace k pozemku

Nabízíme pronájem velmi atraktivního pozemku v lokalitě Brno - Přízřenice, ulice Vídeňská. Pozemek se nachází u příjezdu do Brna směrem z Vídně, po pravé straně. Pozemek je vhodný na provozování různorodé činnosti, namátkově například ke zřízení autobazaru, skladování stavebního materiálu či stavebních strojů, pořádání outdoorových různorodých akcí.
Pozemky jsou aktuálně z vetší části nezpevněné, podmínky přípravy pozemků k využití podléhají vždy individuální dohodě s konkrétním klientem. Jedná se o pozemky stavební, je tedy možné po vzájemné dohodě na smluvních podmínkách řešit i výstavbu a rozšíření tak využitelné plochy, případně je možné řešit i stavbu dočasnou apod.

Výborná dostupnost z dálnice jak na Prahu a Olomouc tak na Vídeň. Tramvajová zastávka Modřická cihelna se nachází pár minut chůze. Velmi dobrá viditelnost. Možnost umístění reklamy apod. V bezprostředním okolí se nacházejí prodejny vozidel, stavebnin, či potřeb pro domácnost.

Rádi Vám poskytneme bližší informace či pozemek přímo ukážeme, neváhejte se na nás obrátit.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání
Aktualizováno
22. 2. 2024
Adresa
Vídeňská, Brno, okres brno-město
ID
PR000001
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
8500 m2
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Icbreality s.r.o.

Icbreality s.r.o.

Václavská 237/6, Brno, Staré Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Bc. Debora Hotárková

Bc. Debora Hotárková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu pozemků pro komerční výstavbu v Brně?


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu