Prodej rodinného domu, Bernartice, 150 m2 (ID: 3120539)

Bernartice

3 350 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 965 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Bernarticích

Úklidové služby

Informace k domu

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej rodinného domu v obci Bernartice u Dolních Kralovic, okres Benešov. Dům byl postaven v roce 1920 a je určen k rekonstrukci. Dispoziční řešení odpovídá 4+kk. Topení pomocí kotle na tuhá paliva s rozvodem do radiátorů. Voda přivedena do objektu z obecního vodovodu, splašková voda svedena do obecní kanalizace. Rodinný dům prošel v průběhu let částečnou rekonstrukcí, obytná část podříznuta a odizolována, v roce 2012 výměna střešní krytiny, v 1 NP plastová okna.
Na obytnou část navazuje prostorná stodola, která má rovněž z roku 2012 novou střešní krytinu a byl opraven jeden z nosných pilířů stavby. Stodola slouží jako technické zázemí, jejíž součástí je menší dílna, garáž. Příjezd ke stodole po obecním pozemku. Na pozemku dále vlastní kopaná studna.
Obec Bernartice se nachází na okraji ochranného pásma vodní nádrže Švihov. Dojezdová vzdálenost na D1 exit 66 km, 5 minut, Praha 40 minut. Veškerá občanská vybavenost V Čechticích, Dolních Kralovicích. V obci pouze obchod s potravinami. Více informací k nemovitosti Vám sdělím telefonicky či na osobní schůzce, doporučuji prohlídku. Ev. číslo: 640295.

Parametry domu

Cena
3 350 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
7. 11. 2023
Adresa
Bernartice
ID
640909
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
155 m2
Podlahová plocha
150 m2
Plocha nemovitosti
472 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti
315 kWh/m2 za rok
Topení
Lokální tuhá paliva
Garáž
Sklep
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 61 lidí

Prodejce

Stanislav Švábenický

Stanislav Švábenický

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Bernarticích (okr. Benešov)?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu