Prodej bytu 3+1, Česká Lípa, Železničářská, 80 m2

Železničářská, Česká Lípa

2 899 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 816 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v České Lípě

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Předmětem prodeje je rekonstruovaný byt 3+1 o celkové vytápěné ploše 80,1 m2 s nově zasklenou lodžií o podlahové ploše 2,7 m2 ve zvýšeném přízemí panelového domu v ulici Železničářská na okraji sídliště Slovanka v České Lípě vzdáleném od centra města do 15 min pěší chůzí.
Dispozice bytu: 2 pokoje orientované na jižní stranu (16 m2 a 18,5 m2), kuchyň propojená s obývacím pokojem s orientací na severní stranu s výhledem do přírody (11 m2 a 20,6 m2), předsíň (6,2 m2), koupelna (4,7 m2) a šatna (2 m2). K bytu dále patří výhradní užívání komory (1,1 m2) v suterénu domu a společná kolárna s kočárkárnou.
V bytě vyměněna okna za plastová, vyzděno bytové jádro (rohová vana se sprchou, umyvadlo se zrcadlem, žebříkový radiátor a WC), vyměněny rozvody vody a odpadů (plast) a elektřiny v kuchyni a koupelně (měď) vč. rozvaděče. Podlahovou krytinou bytu je keramická dlažba v kuchyni a koupelně, linoleum v předsíni a dřevěné vlysy v pokojích. V bytě dále vyměněny dveře a obložení zárubní do obývacího pokoje, do kterého lze vstoupit nejen z kuchyně, ale i předsíně. Kuchyň je vybavena prostornou kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči (plynovou varnou deskou s elektrickou troubou a digestoří), v ložnici vestavěná skříň. Byt je v osobním vlastnictví, má velmi nízké náklady na bydlení (měsíční evidenční list pro 5 osob v celkové výši 6011,- Kč je tvořen příspěvkem do fondu oprav ve výši 1602,- Kč, zálohami na energie ve výši 3975,- Kč + poplatky a zálohami na ostatní služby ve výši 474,- Kč) a každoročním vyúčtování vycházelo s přeplatky v řádu tisíců.
Bytový dům prošel revitalizací spočívající v zateplení vč. nové střechy, výměny výtahové kabiny vč. dveří, stoupacího vedení vody a odpadů a rekonstrukci vchodů i společných prostor.
Dům se nachází v klidné a vyhledávané lokalitě s velkým množstvím vzrostlé zeleně, v jehož bezprostředním okolí se nachází veškerá občanská vybavenost: MŠ, ZŠ, lékaři, lékárna, restaurace, dětské hřiště i uzavřené sportovní hřiště pro veřejnost, cyklostezka Varhany, zastávky Českých drah, městské i regionální autobusové dopravy.

Parametry bytu

Cena
2 899 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Železničářská, Česká Lípa
ID
6953
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
83 m2
Patro
2. z 9
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
80 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 117 lidí

Prodejce

Mgr. Jan Kmoch

Mgr. Jan Kmoch

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v České Lípě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu