Prodej ubytování, Želiv - Brtná, 800 m2

Brtná

18 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 88 118 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Želivi

Informace k nemovitosti

V exkluzivním zastoupení si Vám dovolujeme představit jedinečnou investiční nabídku a zároveň možnost bydlet i podnikat přímo na břehu vodní nádrže Trnávka. Toto místo je velmi oblíbené pro jeho polohu uprostřed přírody s možností koupání i rybaření.
Toto zavedené rekreační středisko se skládá ze sedmi chat se samostatnými vchody, vlastními balkony, kuchyní, sprchou a WC. Chaty jsou různých velikostí - čtyř až sedmi lůžkové. Koupelny jsou nové po rekonstrukci.
Ve spodní části zařízení se nachází velký sál s tanečním parketem pro 50 osob, kuchyní a sociálním zařízením. Tento sál je často využíván pro konání svateb v romantickém a přírodním duchu. Dále se ve spodní části nachází rozpracovaný přízemní byt, který je možný po dokončení rekonstrukce využít na stálé bydlení.
Součástí areálu je vlastní parkování, sportovní hřiště a ohniště.
Břeh vodní nádrže se od areálu nachází 2 minuty chůzí. Na břehu je k dispozici molo a kotviště dvou lodiček. Od břehu se Vám naskytne krásný výhled na skály, které se odráží na vodní hladině.
V této klidné lokalitě Vysočiny se dají provozovat veškeré rekreační sporty - plavání, pěší turistika, cyklistika a rekreační aktivity - houbaření, rybaření a opékání (grilování) na ohni.
V okolí se nachází spousty zajímavých míst pro výlety, například klášter Želiv, zámek Červená Řečice, Sedlická přehrada, město Pelhřimov a Humpolec.
Tuto nemovitost na břehu vodní nádrže Trnávka Vám osobně velice rádi ukážeme. V případě zájmu o financování nákupu této nemovitosti Vám rádi připravíme nejvýhodnější možnost financování, ušitou přímo na míru Vašim přáním a potřebám.

Klid a příroda na břehu přehrady je největším pokladem tohoto místa.

Parametry nemovitosti

Cena
18 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 5. 2023
Adresa
Brtná
ID
20026
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
800 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
800 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice
Voda
Místní zdroj
Garáž
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Leona Lemonová

Leona Lemonová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Želivi?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu