EU finance banner

Prodej rodinného domu, Jesenice, K Mladíkovu, 255 m2

K Mladíkovu, Jesenice, Osnice

13 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 65 290 Kč /za měsíc

(+ provize RK)

Prémioví partneři v Jesenici

Úklidové služby

Informace k domu

Evidenční číslo / ID zakázky: VS165

Ve výhradním zastoupení majitele s radostí představujeme jedinečnou příležitost stát se majitelem dvoupodlažního domu 8+kk. Tento světlý dům s terasou celkovou plochou 255 m2 je umístěn na prostorném pozemku o velikosti 619 m2 v Jesenici, v okrese Praha-západ.

Při vstupu do domu objevíte prostornou vstupní halu (11,4 m2), která vede do prvních dvou pokojů a pak do obývacího pokoje (38,95 m2) s propojením s kuchyní (5,6 m2). V přízemí dále naleznete koupelnu se sprchovým koutem (8 m2) a toaletu (1,5 m2). Z obývacího pokoje se dále dostanete do mezipatra, kde jsou další 2 pokoje (21,2 m2 a 20,6 m2), komora a toaleta. V patře se nacházejí další 3 pokoje (11 m2, 14,8 m2, 17,75 m2), přičemž dva z nich mají přímý vstup na balkon. Dále zde je koupelna s vířivkou a WC. K domu také patří prostorná terasa se zahrádkou na pozemku plochou 481 m2, kde si můžete vychutnávat venkovní aktivity a relaxovat. V suterénu domu se nachází kotelna a technická místnost s dostatečným prostorem pro uložení osobních věcí. Před domem je několik parkovacích míst.

Dům je plně připojen ke všem inženýrským sítím včetně elektřiny, plynu, kanalizace a vodovodu. Jeho poloha na velmi klidném místě zaručuje dostatek soukromí a klidu. Vytápění domu je zajištěno plynovým kotlem.

V současné době tato nemovitost je využívána jako školka pro malé děti, což potvrzuje její bezpečnost a vhodnost pro rodinné bydlení.

Jesenice je jednou z nejdynamičtěji se rozvíjejících obcí v okolí Prahy, která vám poskytne vše, co potřebujete. V těsné blízkosti domu se nachází obchodní zóna, kde najdete supermarket, obchody s módním oblečením, lékárnu, kavárny a cukrárny. V městě najdete několik mateřských a základních škol (s veřejným i soukromým zřizovatelem) a gymnázium. Pro příjemné procházky si můžete užít nedaleké lesy nebo navštívit krásný Průhonický park. V okolí jsou také jezdecké kluby, golfové odpaliště a cyklostezky. Jesenice také pořádá pestrou škálu rodinných a kulturních akcí, jako jsou letní kino, plesy, divadelní představení, tradiční oslavy jako pálení čarodějnic, dětské festivaly, závěrečné akce před prázdninami, koncerty, slavnosti s různými tématy, speciální psí den, farmářské trhy a mnoho dalšího. Díky Pražskému okruhu je dopravní dostupnost vynikající, do metra C Budějovická se dostanete za přibližně 20 minut.

Tato nemovitost je skvělá jak pro rodinný život, tak pro investiční účely. Koupi lze financovat hypotečním úvěrem, který Vám v případě zájmu zajistíme na míru.

Vzhledem k tomu, že energetická třída PENB není známa, v souladu se zákonem uvádíme energetickou třídu G.

Uvedené informace mají pouze informativní charakter a mohou se v průběhu inzerce změnit.
Pro více informací a sjednání prohlídky kontaktujte prosím realitního makléře.

Parametry domu

Cena
13 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ provize RK
Aktualizováno
23. 3. 2024
Adresa
K Mladíkovu, Jesenice, Osnice
ID
VS165
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
255 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
138 m2
Plocha nemovitosti
619 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Doprava
MHD
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Makers Reality

Makers Reality

Vinohradská 2133/138, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Vladislav Maltcev

Vladislav Maltcev

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jesenici (okr. Praha-západ)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu