Prodej rodinného domu, Pohorská Ves, 93 m2

Pohorská Ves

4 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 445 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Pohorské Vsi

Informace k domu

REALDOMUS Vám ve výhradním zastoupení majitele zprostředkuje prodej poloviny dvojdomku v Pohorské Vsi v Novohradských horách. K domu s dispozicí 4+1, náleží soukromá zahradou o výměře 945 m2.

Po vstupu do domu hlavními vchodovými dveřmi veranda s úložným prostorem, následně chodba, odkud je přístup do koupelny a kuchyně. V přízemí se nachází i obývací pokoj a ložnice. Koupelna s vanou a samostatná toaleta. V podkroví jsou další dva pokoje, z nichž jeden má vlastní toaletu. Naproti schodišti je v podkroví menší komora. Sklepní prostor, kde se nachází kotel, nabízí dostatek prostoru pro uskladnění dřeva a menší dílnu.

Zimní zahrada na boku domu s venkovním posezením je ideálním místem na vypití kávy, či rodinné posezení. Na zahradě je možnost uskladnit sezonní vybavení ve velkém zahradním domku nebo druhém skladu, kde byl původně i včelín. Kryté stání pro auto a malá garáž. Vzrostlé, udržované ovocné stromy. Celý pozemek lemuje živý plot pro větší soukromí.

Dům je napojen na vodovodní řád i kanalizaci. Vytápěn je kotlem na tuhá paliva, který je umístění ve sklepě.

Pohorská Ves je nejvýše položenou obcí v Novohradských horách. Nachází se v okrese Český Krumlov, těsně na státní hranici s Rakouskem. V obci je mateřská školka s obecní knihovnou, pošta, dětské hřiště i kostel. Širší občanskou vybavenost je možno využít v 7 km vzdáleném městě Benešov nad Černou, případně v 7,5 km vzdáleném městě Malonty.

Doporučujeme osobní prohlídku. Více informací Vám ochotně poskytne makléř nabídky.

Parametry domu

Cena
4 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 9. 2023
Adresa
Pohorská Ves
ID
1331
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
93 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Rohový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
88 m2
Plocha nemovitosti
945 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon
Doprava
Silnice, Autobus
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo REALDOMUS s.r.o.

REALDOMUS s.r.o.

Radniční 133/1, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 48 lidí

Prodejce

Martin Obdržálek, MBA

Martin Obdržálek, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Pohorské Vsi?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu