Pronájem kanceláře, Praha - Vinohrady, Přemyslovská, 420 m2

Přemyslovská, Praha 3, Vinohrady

16 € /za metr čtvereční / měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ služby 160 Kč/m2/měsíc včetně médií nájemce, parkovací stání 140 EUR/místo/měsíc, servisní poplatek 310 CZK + provize RK)

Prémioví partneři v Praze 3

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Neplatíte provizi RK. Nabízíme k pronájmu luxusní kancelářské prostory o celkové rozloze 420 m2, umístěné ve 2. nadzemním podlaží budovy Luxembourg Plaza. V bezprostřední blízkosti stanice metra A Flora, autobusových a tramvajových zastávek.

Možnost flexibilního uspořádání, vlastní sociální zázemí, kuchyňka, bezbariérový přístup, dostatek přirozeného denního světla, plně klimatizované prostory s možností individuální regulace, centrální vytápění, nová komunitní mobilní aplikace Space-flow.

Objekt nabízí přístup na magnetické karty, centrální recepci s ostrahou 24/7, reprezentativní loby a atrium plné zeleně. Bohatá nabídka služeb v budově i jejím okolí, obchody, restaurace, nákupní centrum Atrium Flora. Výborná dostupnost autem i MHD, 1 min. chůze tramvaj nebo metro zastávka Flora, 7 min. do centra. Možnost parkování v podzemním parkovišti s velkou kapacitou.

Nájem: 16 EUR/m2/měsíc
Služby: 160 Kč/m2/měsíc
Parkování: 140 EUR/měsíc
Servisní poplatek: 310 Kč/měsíc
Ceny jsou bez DPH.

K dispozici 4/2024.

Parametry nemovitosti

Cena
16 € /za metr čtvereční / měsíc
Poznámka k ceně
+ služby 160 Kč/m2/měsíc včetně médií nájemce, parkovací stání 140 EUR/místo/měsíc, servisní poplatek 310 CZK + provize RK
Aktualizováno
15. 9. 2023
Adresa
Přemyslovská, Praha 3, Vinohrady
ID
6635
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
420 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Rušná část obce
Plocha budovy
420 m2
Plocha nemovitosti
420 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Doprava
MHD
Garáž
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo MAXXUS REALITY

MAXXUS REALITY

Ječná 529/29, Praha, Nové Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Eva Musilová

Eva Musilová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Praze 3?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu