Prodej rodinného domu, Tučapy, 140 m2 (ID: 3350177)

Tučapy

10 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 52 375 Kč /za měsíc

(+ provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání)

Prémioví partneři v Tučapech

Informace k domu

Nabízíme prodej atypické novostavby RD 4+kk s galerií a velkou garáží až pro 3 auta, CP pozemku 837m2, obec Tučapy, okr. Vyškov, ZP a nádvoří 200m2, UP domu 140m2. Jedná se o jedno podlažní atypický dům zapuštěný do terénu s prostornou garáži pod domem a velikou zahradou kolem domu.

Dům je napojen na tyto inženýrské sítě (el., kanalizace, vodovod), plyn je ukončen přímo před domem, vedle domu je zakopaná retenční nádrž 4m2 na dešťovou vodu. Plán kolaudace objektu je 5/2024.

Dispozice - prostorná hala se samostatnými vstupy do dvou menších pokojů, které mezi sebou mají k dispozici koupelnu s oknem, vanou a WC, dále je z haly přístupná šatna a technická místnost s kotlem a boilerem (+ úložný prostor pod střechou). Z haly je pak vstup do prostorné obývací části s kuchyňským koutem, nad kterým se nachází galerie přístupná po mlynářských schodech, jedná se o prostor vhodný jako klidová/relaxační zóna či jako kancelář. Z hlavního obývacího prostoru je přes velký hliníkový HS portál vstup přímo na vydlážděnou terasu a zahradu, dále je zde vstup do dalšího pokoje s prosklenou posuvnou stěnou se vstupem na terasu, šatnou a samostatnou koupelnou s oknem, sprchovým koutem a WC.

V kuchyňské části záměrně nebyla namontovaná KL, aby si kupující mohl realizovat KL a spotřebiče dle svých představ. Elektro-instalace bude ukončena vypínači a zásuvky zn. Legrand, dveře (zn. Solodoor) jsou v bílém laku, bezfalcové se skrytými panty. Hlavní HS portál v obývacím protoru je hliníkový, jinak jsou okna plastová s izolačním trojsklem (vše z profilu Deceuninck). Zdivo - tvárnice Ytong (obvodové zdivo šířka 450mm), střešní krytina - plechová zn. Satjam (šikmá plocha), fólie zn. Fatrafol (rovná část střechy). Izolace celého střešního pláště je stříkanou tepelnou pěnou tl. 250mm, a to včetně garáže, pod kterou je zavěšen sádrokartonový podhled. V každém pokoji a šatnách je vyvedena elektřina i do plánovaného místa vestavěné skříně pro budoucí osvětlení šatníku. Podlahy - dlažba a lepený vinyl. Skladba podlah v domě - tepelná izolace tl.15cm + systémová deska s rozvody topení + anhydrit + finální vsrtva (vynil, dlažba). Podlaha v garáži je z leštěného betonu bez systémového vytápění (pro případ dílny lze zapojit lokální el. přímotopy - garáž je samostatně jištěna - vlastní rozvaděč). Obvodové stěny v garáži jsou ze ztraceného bednění tl. 40cm které tvoří základ pro dům a a jsou obloženy sádrokartonem s odvětráním.

Vytápění je řešeno elektrickým kotlem zn. Protherm s teplovodními podlahovými rozvody v celém domě, rozvody topení, anhydrit na kterém je položen vynil, v koupelnách dlažby. + samostatně lze navíc pustit topné žebříky v koupelnách (systém je nahraditelný tepelným čerpadlem). Ohřev vody řešen el. boilerem zn. Dražice (128l). Hodnota PENB je "B" - velmi úsporná.

V obci Tučapy je MŠ a ZŠ 1-5 třída, vzdálenost od Brna (20 min autem), od Vyškova (8 min autem).

Prohlídky po dohodě, více info v RK.

Parametry domu

Cena
10 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Tučapy
ID
00397
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
140 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
200 m2
Podlahová plocha
140 m2
Plocha nemovitosti
837 m2
Plocha zahrady
637 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
66 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody, Ostatní
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo REALmix

REALmix

Bayerova 792/23, Brno, Veveří

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 279 lidí

Prodejce

Ing. David Novák

Ing. David Novák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Tučapech (okr. Vyškov)?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu