Prodej skladu, Praha - Kunratice, Jana Růžičky, 526 m2 (ID: 3352507)

Jana Růžičky, Praha

25 247 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 120 320 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Nabízíme k prodeji nebytový prostor (526 m2) v Praze na Chodově, který momentálně slouží jako sklad. Možné je například také využití jako obchodní plocha, vzorkovna či showroom. Další variantou je i přestavba na kanceláře.
Prostory s výškou stropu 3 250 mm jsou mimo jiné přístupné přes nákladovou rampu. Ta ústí na vlastní parkoviště objektu a umožňuje pohodlné zásobování. Sklad je momentálně rozdělen na čtveřici menších prostor, z nichž největší má asi 270 m2, vše se ale dá opět snadno propojit. Všechny části jsou nyní pronajaté, to je výhodné při nákupu na investici, v jiném případě je nutné dát nájemcům výpověď.
Ke skladu patří i pět venkovních parkovacích stání (1,5 mil. Kč bez DPH je nutné připočítat k inzerované ceně). V místě je výborná dopravní dostupnost na dálnici D1. K metru Chodov a k obchodnímu centru Westfield Chodov je to pěšky 1,3 km. U objektu je rovněž zastávka autobusu U Kunratického lesa. S MHD se jede na metro 3 minuty. Inzerovaná cena je bez DPH, zahrnuje však kompletní právní servis i provizi realitní kanceláře.

Parametry nemovitosti

Cena
25 247 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 6. 2024
Adresa
Jana Růžičky, Praha
ID
10574
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
526 m2
Patro
1. z 3
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
1777 m2
Podlahová plocha
526 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Výtah
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Makléř 15 QARA

Makléř 15 QARA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje skladů v Praze?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu